Liliana Minca Ghervasuc castiga la evenimentul Adinei Buzatu

BUCURESTI - 16 decembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

La evenimentul caritabil “Stand by me” al Adinei Buzatu, norocul a fost de partea cui credeti? A Lilianei Ghervasuc Minca! Da, ati citit bine, fosta sefa a Loteriei Romane.

Sa fie oare pentru ca multi castigatori ai marelui pot s-au rugat pentru norocul si sanatatea ei? Se pare ca da, pentru ca Zeita Fortuna a tinut-o de mana pe doamna Ghervasuc Minca la spectacolul organizat de Adina Buzatu in beneficiul persoanelor fara adapost, tocmai ea fiind norocoasa castigatoare a unei sticle de sampanie de lux, Schlumberger. De 3 litri!

S-o beti sanatoasa cu cine va e drag, doamna!

Despre White Star Communication

Evenimentul caritabil al Adinei Buzatu “Stand by me”, organizat in beneficiul Asociatiei “Casa Ioana”, a umplut sala Teatrului de Revista Constantin Tanase. In luna decembrie, un spectacol de caritate reusit, fara boluri, fara licitatie, fara strangere de fonduri fortata.
A fost suficient ca Adina Buzatu sa spuna “stand by me” si i s-a alaturat o multime de personalitati ale vietii publice romanesti care sunt vazute extrem de rar in public, oameni dragi, prieteni cu suflet mare: Cornel Nistorescu, Alexandru Sassu, Gheorghe Turda, Dragos Bucurenci, Ovidiu Buta, Joachin Bonilla, Rebecca Walter, Dana Savuica, Radu Maxim, Dan Pavel, Emil Mitrache, Nicoleta Vascan, Elena Merisoreanu, Liliana Ghervasuc Minca, Stelica Constantin, Ovidiu Komornic, Christian Ciocan, Jolt si Andrei Kerestely, Gabriel Cotabita, presedintele Leumi Bank Romania, Penesh Avital, insotit de Thea Haimovitz, deputatul Mircea Cazan si sotia, Marian Dragulescu, Codrut Keghes – Catalin Dezbracatu`, importanti oameni din mediul de afaceri si, desigur, clienti si foarte multi prieteni. Nu au lipsit nici reprezentantii de marca ai brand-urilor pe care stilista Adina Buzatu le comercializeaza in exclusivitate pentru Romania, veniti special pentru acest eveniment.