Spuma poliuretanică a ajuns la succesul pe care îl merită în izolarea locuinței

BUCURESTI - 26 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Spuma poliuretanică poartă numele de material-minune folosit pentru a izola locuința și pentru a oferi confortul mult dorit. A fost nevoie de mult timp, multe comparații și multe expuneri de date pentru a demonstra superioritatea spumei izolatoare și pentru a îi garanta succesul.

Izolatii Spuma Poliuretanica

Spuma izolatoare, din ce în ce mai dorită pe piața românească

www.isoterm.ro

Isoterm este compania care a mizat și mizează în continuare pe avantajele acesteia. Lucrând cu spuma poliuretanica fie cu celulă închisă, fie cu celulă deschisă, firma folosește sisteme specifice pentru a aplica izolații extrem de eficiente, deosebit de durabile și care nu poluează.

Proprietarii de case, respectiv de alte imobile, pot beneficia de bariere puternice împotriva infiltrării apei, împotriva pierderii de căldură și împotriva trecerii zgomotului prin pereți. Cu alte cuvinte, izolațiile din spumă aduc confortul în toate formele sale - hidroizolează, izolează termic, dar și fonic.

Tehnici de preparare și aplicare a spumei, pentru izolații eficiente

Acoperișul sau mansarda vor fi izolate cu spumă cu celulă deschisă, dar pereții casei vor fi acoperiți cu un strat de spumă mult mai densă și deloc permisivă, deci cu varianta ei cu celulă închisă.

Numai un material-minune putea fi obținut în două concentrații, fiecare fiind potrivită pentru o altfel de suprafață. Cele două ingrediente sunt mixate într-un anumit raport, la o anumită temperatură și prin procedee specifice pe care numai specialiști precum cei de la Isoterm le pot îndeplini.

Pentru ca spuma izolatoare să poată fi aplicată corespunzător, se vor monitorizA temperatura sa în momentul aplicării și unghiul adoptat la pulverizare. De aceste condiții ține cont personalul Isoterm, care nu dă greș, fiindcă nivelul de profesionalism este ridicat.

Această preocupare folosește la menținerea unei locuințe izolate mai bine decât cu alte materiale precum vata minerală sau polistirenul. Astfel, stratul de izolație își va menține consistența și acțiunea o perioadă foarte lungă de timp, chiar și 80 de ani.

Spuma izolatoare, din ce în ce mai dorită pe piața românească

Dacă acum cinci-șapte ani, izolațiile din spuma poliuretanica erau preferate numai de cei dispuși să investească mai mult și să încerce lucruri noi, acum ele sunt preferate la scară largă și câștigă tot mai mult în preferințele oamenilor care își construiesc o casă nouă sau care renovează.

Deși, în străinătate, aceasta este deja regulă de bază în izolații, eforturile de popularizare în țara noastră încă nu s-au încheiat. Iată și motivul pentru publicarea acest comunicat.

Și cu ajutorul specialiștilor de la Isoterm.ro, spuma poliuretanică a ajuns să izoleze foarte multe case din țara noastră. Alte multe case abia așteaptă același tratament benefic!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitead-media/spuma-poliuretanica-a-ajuns-la-succesul-pe-care-il-merita-in-izolarea-locuintei