Cât de eficientă este o centură cu turmalină pentru spatele tău?

BUCURESTI - 21 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Durerile de spate reprezintă la momentul actual una dintre cele mai comune probleme cu care se confruntă un număr din ce în ce mai mare de persoane. Acest lucru se justifică, dacă ne gândim la postura greşită pe care o adoptăm în majoritatea timpului zi de zi, aceasta fiind una dintre principalele cauze care provoacă acest disconfort. Episoadele frecvente de dureri de coloană pot avea un impact negativ semnificativ asupra calităţii vieţii noastre, motiv pentru care este important să încercăm pe cât posibil să prevenim şi să combatem în mod eficient această afecţiune.

betterposture.ro

betterposture.ro

De ce este turmalina un element benefic prin care poţi combate durerile de spate

În funcţie de cât de persistentă şi de intensă este durerea de spate cu care te confrunţi, există diverse moduri prin care poţi gestiona această afecţiune, începând de la administrarea unui tratament medicamentos prescris de către un medic ortoped autorizat sau alegerea unor leacuri naturiste şi până la folosirea unor produse ergonomice, realizate la cele mai înalte standarde de calitate, menite să te ajute să faci faţă cât mai uşor durerii. Din categoria acestor produse face parte şi centura cu turmalină. Însă, înainte de a vorbi despre efectele benefice ale acesteia, haide mai întâi să vedem ce este turmalina şi care sunt proprietăţile curative ale acesteia.

În cazul în care nu ştiai până acum, turmalina este un mineral activ care acumulează energia luminii şi a căldurii şi o oferă ţesuturilor umane cu care intră în contact. Aceasta are numeroase avantaje surprinzătoare, printre cele mai populare numărându-se: calmarea durerilor cronice de spate, asigurarea suportului muscular, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a fluxului de fluide corporale, relaxarea musculaturii, stimularea metabolismului şi întărirea sistemului imunitar. Datorită acestor proprietăţi terapeutice, care au rolul de a contribui la menţinerea sănătăţii şi la grăbirea proceselor de vindecare şi recuperare, turmalina a început să fie utilizată pe scară largă în medicina alternativă. Din acest motiv, aceasta este inserată şi în ţesăturile centurilor lombare, despre care am menţionat anterior.

Bucură-te de avantajele utilizării unei centuri cu turmalină

Centura cu turmalină şi magneţi constituie în prezent unul dintre cele mai utilizate produse atunci când vine vorba despre durerile de spate şi despre combaterea sau prevenirea acestora. O astfel de centură, datorită ţesăturii elastice dense din fire încărcate cu cristalele de turmalină obţinute prin intermediul tehnologiei turmalinei lichide, aduce numeroase beneficii persoanei care alege să o poarte, după cum urmează:

Combate în mod eficient diverse afecţiuni. Întrucât are rolul de a îmbunătăţi circulaţia sângelui, de a reduce inflamaţiile şi de a oferi protecţie maximă spatelui.

Eliberează tensiunea nervoasă resimţită în zona spatelui. Centura cu turmalină are încorporaţi 4 suporţi verticali, care au capacitatea de a diminua presiunea existentă în zona lombară, întărind musculatura şi oferind în acelaşi timp o senzaţie plăcută de căldură, care te va ajuta să te relaxezi, datorită celor două zone cu efect de încălzire.

Îţi oferă libertate de mişcare. Utilizarea centurii cu turmalină nu limitează în niciun fel mobilitatea trunchiului, şi asta deoarece este prevăzută cu curele extensibile, pe care le poţi regla aşa cum îţi doreşti, astfel încât să poţi desfăşura în continuare activităţile zilnice.

Poate fi purtată cu uşurinţă pe sub haine. Datorită design-ului discret şi materialelor confortabile, care permit un nivel de respirabilitate optim, centura cu turmalină poate fi purtată fără probleme oriunde, timp de 15-30 de minute, de două ori pe zi, pe sub articolele de îmbrăcăminte.

Nu în ultimul rând, centura cu turmalină promovează şi o postură corectă, protejează spatele în timpul activităţilor fizice, reduce stresul şi sporeşte încrederea de sine, ceea ce înseamnă că acum te poţi bucura de toate beneficiile pentru sănătatea spatelui tău într-un singur produs, alături de care vei vedea rezultate încă din primele zile de utilizare.