Training NEGOCIERE PENTRU DA livrat de WILSON LEARNING - 7.06.2011 Bucuresti

Locul desfasurarii: RAMADA NORD HOTEL

Organizator: WILSON LEARNING

Training NEGOCIERE PENTRU DA livrat de WILSON LEARNING - 7.06.2011 Bucuresti

« Esenţa unei negocieri eficiente – fie aceasta în vânzări sau în activitatea curentă a organizaţiei – nu constă în a te apăra în faţa celeilalte părţi. Acest gen de abordare poate conduce la un compromis, dar cu siguranţă nu va construi acorduri de tip « Win-Win » pe termen lung! » Workshop-ul NEGOTIATION TO YES a fost dezvoltat de WILSON LEARNING prin contribuţia Dr. William L. Ury, co-founder al Harvard’s Program on Negotiation şi autor al Getting To Yes: Negotiating Agreement Without Giving In (bestseller editat în peste 8 milioane exemplare şi 30 de ţări, tradus în limba română 2007) şi Getting Past No: Negotiating with Difficult People. Noua abordare a negocierii înlocuieşte poziţionarea convenţională a “târguielii” cu Principiile de Negociere bazate pe proces elaborat, acord optim şi consolidarea relaţiilor între cele două părţi. Cu alte cuvinte, se face trecerea de la confruntarea face-to-face la rezolvarea problemelor side-by-side, poziţionare care conduce la stabilirea de acorduri mutuale benefice fără a recurge la poziţii de forţă.

Module: Elementele cheie ale cursului sunt…
Principiile Negocierii Cum să contribui la obţinerea satisfacţiei de ambele părţi, prin parcurgerea unui proces eficient care să întărească relaţia cu clientul
Alinierea Oamenilor Cum să eviţi ca problemele oamenilor să se transforme în bariere pentru negocierea pozitivă. Cum să clarifici eventualele probleme apărute de o parte sau alta, în scopul înlăturării barierelor ce pot împiedica realizarea acordurilor
Explorarea Problemelor Cum să explorezi toate problemele şi interesele şi cum să găseşti soluţii creative care să-i satisfacă pe toţi cei implicaţi în procesul negocierii.
Încheierea Acordului Cum să te asiguri că o negociere se încheie fie printr-un acord satisfăcător pentru ambele părţi, fie printr-o alternativă a unui acord de negociere care să răspundă principalelor nevoi ale negociatorilor.
Situaţii Dificile Cum să gestioneze o situaţie dificilă sau “trucurile murdare” utilizate de alţii în timpul negocierilor, cu scopul de a aduce procesul de negociere pe traiectoria dorită.

Despre WILSON LEARNING

Începând cu 1965 Wilson Learning a colaborat cu specialişti recunoscuţi din lumea academică (Harvard University, Standford School of Business, University of New Hampshire) pentru a conduce spre succes peste 800 de organizaţii din Forbes Global 2000 prin inspiraţia, dezvoltarea şi transformarea celui mai mare capital al acestora: OAMENII. Wilson Learning are ca principală misiune sprijinul organizaţiilor în vederea îndeplinirii cu succes a strategiilor şi obiectivelor de afaceri.

Confirmare pana la data: 3 June 2011

Participare: Taxa de participare