Terapie prin IONI NEGATIVI pentru sănătatea intimă

Oradea - 30 octombrie 2014

Comunicat tip General in Sanatate

Noțiunea de ”anion” pare tehnică pentru unii, în timp ce alții nu au nicio problemă în a o interpreta. Poate ar fi mai accesibil să ne referim la ”Vitamina aerului” sau ”Elementul Longevității” căci astfel a mai fost denumit beneficul anion. De ce benefic?

Terapie prin IONI NEGATIVI pentru sănătatea intimă

Pentru că toate lucrurile vii de pe acest Pământ sunt legate de ionii negativi/anioni. În condiții normale, moleculele aerului (atomii) sunt neutre. Datorită ionizării naturale (raze cosmice, raze ultraviolete, micro radiații, fulgere) unele molecule vor pierde unii electroni care gravitau în jurul nucleului iar acești electroni liberi cu încărcătură negativă se vor combina cu alte molecule neutre ale aerului, pe care le vor încărca negativ. Aceștia sunt ionii din aer, fără culoare sau miros dar cu o capacitate enormă de absorbție a microparticulelor din aer, îndepărtând praful și bacteriile. Iată motivul principal pentru care anionii au o importanță deosebită pentru sănătatea omului. Ei au o capacitate extraordinară de absorbție, pot să adune particulele de praf, bacteriile și virușii care sunt încărcați pozitiv și îi pot neutraliza. De asemenea, anionii intră în celulele bacteriilor, distrugându-le.

Care este legătura dintre sănătatea intimă feminină, absorbantele igienice și anionii?

WINALITE INTERNATIONAL a creat această legătură fiind prima companie din lume care a folosit acest element natural într-un absorbant de igienă intimă.

Beneficiile pe care acest absorbant miraculos le are sunt multiple şi nu pot fi descrise doar în câteva cuvinte. De aceea  vă invităm să le descoperiţi alături de noi şi mai ales de invitata noastră, LAVINIA MILOŞOVICI, sâmbătă, 8 nov. , ora 11.00 în

ORADEA, Hotel Terra, str. L. Pasteur, nr. 102.

Vă aşteptăm cu drag!

Conducerea Winalite România

Detalii la tel. 0742111685

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/winalite-international/terapie-prin-ioni-negativi-pentru-sanatatea-intima