windsurf

Comunicate de presa si evenimente pe tema windsurf

 • windsurf. Salonul Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome&Adventure

  windsurf

  Bucuresti - 21 martie 2018

  Comunicat de SC OCEAN MEDIA SRL

  Vă invităm în perioada 22-25 martie la cea de-a 10-a ediţie a Salonului Nautic Internaţional Bucureşti – Caravan, Motorhome&Adventure, un eveniment de referinţă care se va desfăşura la Romexpo, în Pavilioanele C4-C5. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: rulota , barca , ambarcatiune , navigație , caiac , autorulota , windsurf

  Vezi toate comunicatele de presa despre windsurf

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul windsurf.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la windsurf. Informatiile despre windsurf cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul windsurf, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la windsurf, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.