Mituri despre boala cardiaca - castiga cu sondajele Vocea Pacientului

BUCURESTI - 5 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Farmaceutic

In cadrul campaniei Mituri despre sanatate - primul sondaj cu premii Vocea Pacientului abordeaza opiniile dumneavoastra despre boala cardiovasculara. Participa la acest sondaj si esti inclus in tragerea la sorti a unei invitatii duble VIP la spectacolul Ballet Flamenco de Madrid - 6 aprilie Bucuresti, Sala Palatului.

Sondaje cu premii Vocea Pacientului - Mituri despre boala cardiaca

Sondaje cu premii Vocea Pacientului - Mituri despre boala cardiaca

 Gasesti informatie medicala proaspata si de calitate, in fiecare vineri! 

VoceaPacientului.ro

Desi boala cardiaca afecteaza foarte multe persoane, exista multe pareri eronate legate de diverse aspecte ce o caracterizeaza. In cadrul campaniei Mituri despre sanatate - primul sondaj cu premii Vocea Pacientului abordeaza opiniile dumneavoastra despre boala cardiovasculara. Participa si tu la acest sondaj usor de completat in 5 minute si esti inclus in tragerea la sorti a unei invitatii duble VIP la spectacolul celei mai cunoscute companii de dansuri spaniole din lume, Ballet Flamenco de Madrid - 6 aprilie Bucuresti, Sala Palatului.  

Ai acces la acest sondaj cu premii: Vocea Pacientului „Mituri despre boala cardiaca”, cu parola vp1

In cadrul campaniei “Mituri despre sanatate”, Vocea Pacientului va activa marti 12 martie si vineri 15 martie alte doua sondaje cu premii recompensate cu premii. Tragerea la sorti a invitatiilor duble Vocea Pacientului va avea loc in fiecare zi de vineri a lunii martie iar castigatorii vor fi anuntati in aceeasi zi. In cazul in care participi la toate sondajele cu premii din momentul lansarii lor ai mai multe sanse de castig deoarece tragerile la sorti includ toate sondajele completate pana la momentul respectiv. Fiecare dintre cele 4 invitatii duble VIP la spectacolul “Espana Bailla Flamenco” sunt in valoare de 320 RON.

Nu uita ca in sectiunea Tratament Nou a portalului Vocea Pacientului te asteapta peste 500 de studii clinice recente comprimate in pastile de informatie medicala usor de ‘digerat’. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet alegem in fiecare saptamana informatie medicala ce este sustinuta de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international si iti oferim cele mai importante aspecte subliniate de specialisti i ce au realizat studiul. In cadrul sectiunii Medicul recomanda, gasesti in fiecare vineri o noua prezentare cu informatii medicale practice sau sfaturi legate de aspecte utile din diverse boli. Ai la dispozitie peste 120 de astfel de prezentari.

Prin optiunile de cautare rapida de pe homepage www.voceapacientului.ro gasesti rapid informatia medicala despre afectiunea care te intereseaza sau poti sa folosesti varianta de cautare dupa cuvantul cheie. Pe tema bolilor cardiovasculare gasesti mai jos titlurile a 20 dintre cele mai citite subiecte Tratament Nou.

Vocea Pacientului te asteapta in fiecare vineri cu informatie medicala proaspata:

1. Poate tratamentul tensiunii arteriale sa reduca riscul aparitiei dementei?

2. Combinarea unor tratamente pentru hipertensiune poate sa creasca riscul afectarii rinichilor

3. Dieta bogata in afine si capsuni a fost asociata cu o reducere a riscului de infarct

4. Rezultate mai bune daca se utilizeaza doar masajul cardiac in resuscitarea pacientului

5. Consumul de peste ofera beneficii superioare suplimentelor ce contin acizi grasi omega 3

6. Accidentul vascular cerebral apare mai devreme

7. Excesele de alcool corelate cu hemoragia cerebrala la pacienti mai tineri

8. Noi dovezi legate de beneficiile si riscurile terapiei de reducere a colesterolului

9. In insuficienta cardiaca exercitiile fizice pot sa diminueze simptomele de depresie

10. Lipsa somnului poate sa creasca riscul unui accident vascular cerebral

11. Diferentele in testul de plimbare in 6 minute pot evalua riscul la pacientii cu boala coronariana stabila

12. Unele medicamente pentru reducerea colesterolului pot sa determine senzatia de oboseala

13. La persoanele cu greutate normala tratarea hipertensiunii cu un diuretic pare sa nu fie indicata

14. Suplimentele de calciu pot sa dubleze riscul de infarct miocardic

15. Bauturile energizante determina cresterea tensiunii arteriale si a frecventei cardiace

16. Tigarile mentolate dubleaza riscul de a dezvolta un accident vascular cerebral

17. Contraceptivele orale ce contin drospirenona sunt corelate cu un risc crescut de tromboembolism venos

18. Bauturile carbogazoase cresc riscul de boli cardiovasculare

19. Infarctul miocardic la femeile tinere e probabil sa nu se manifeste prin dureri la nivelul pieptului.

20. Unul din zece pacienti cu accident vascular cerebral sufera de apnee de somn

Proiectul Vocea Pacientului este sustinut pro bono de compania Wings Management, o companie de consultanta si dezvoltare profesionala. Compania Wings ofera analize obiective si metode de training inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.

www.voceapacientului.ro este un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale, oferind pacientilor informatii de calitate despre tratamentul si prevenirea diverselor boli si orientand opiniile lor catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva.

Continutul medical al site-ului Vocea Pacientului se bazeaza pe informatii medicale recunoscute pe plan international, dar tratamentul sau informatia medicala furnizata are doar un rol informativ si nu se substituie consultului medical. Site-ul Vocea Pacientului este proprietatea companiei ButtonUP.

Despre Wings Management

Din vremuri de demult, aripile reprezinta libertatea - libertatea de a te detasa de detaliile lipsite de relevanta, de falsele presupuneri, ca sa poti sa privesti o imagine de ansamblu cat mai aproape de realitate, pentru a putea profita la maximum de oportunitatile existente, pentru a inova.

Wings Management este o compania de consultanta si dezvoltare profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode de training inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.
www.winmanagement.ro