„Mituri despre sanatate mintala si violenta” – afla mai multe despre bolile psihice, cu ajutorul VoceaPacientului.ro

BUCURESTI - 27 martie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare

In mai putin de 48 de ore, VoceaPacientului.ro urmeaza sa ofere ultima invitatie dubla VIP din cadrul primei etape a campaniei „Mituri despre sanatate”. Ia si tu o pauza de 5 minute si completeaza sondajul „Mituri despre sanatate mintala si violenta”. La extragerea de vineri a invitatiei la spectacolul “Espana Bailla Flamenco” vor participa si sondajele completate despre boala cardiaca sau cancer. In cazul in care completezi mai multe sondaje iti oferi mai multe sanse de castig. Nu uita ca in sectiunea Tratament Nou te asteapta si 500 de studii clinice recente, comprimate in pastile de stiri medicale usor de ‘digerat’

Sondaje pe teme medicale - VoceaPacientului.ro

Sondaje pe teme medicale - VoceaPacientului.ro

 Prejudecata e fiica ignorantei 

William Hazlitt

Ai acces la sondajul  „Mituri despre sanatate mintala si violenta” cu adresa ta de email si parola vp3.

VoceaPacientului.ro te asteapta in fiecare vineri cu stiri medicale proaspete. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet, in cadrul sectiunii Tratament Nou alegem in fiecare saptamana stiri medicale sustinute de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international si iti oferim cele mai importante aspecte subliniate de specialistii ce au realizat studiul. Prin optiunile de cautare rapida de pe prima pagina www.voceapacientului.ro gasesti rapid stirile medicale despre diferitele tipuri de boli .

In cadrul sectiunii Medicul recomanda, in fiecare vineri poti sa citesti o noua scurta prezentare ce include aspecte medicale practice pentru prevenirea imbolnavirilor sau masuri generale pentru tratamentul diverselor boli. Ai deja la dispozitie peste 120 de astfel de prezentari. Prezentarile avand ca tema sanatatea mintala si bolile psihice includ:

10 mituri despre dementa Alzheimer * Tulburarea bipolara: 10 recomandari si aspecte utile * 10 aspecte bine de stiut despre tulburarile de anxietate * 10 recomandari de adaptare pentru adultul cu ADHD * 10 semne fizice ale depresiei * 10 aspecte mai putin cunoscute despre abuzul de substante * 10 elemente bine de stiut despre evolutia bolii Alzheimer * 10 sfaturi cu activitati in ajutorul memoriei pacientului cu Alzheimer * 10 elemente pentru reducerea stresului si depresiei * 10 sfaturi pentru persoana ce ingrijeste pacientul cu Alzheimer * 10 elemente bine de stiut despre tratamentul depresiei * 10 sfaturi pentru insomniaci * Abuzul de alcool sau alcoolism?10 explicatii * 10 sfaturi pentru familiile copiilor cu ADHD * 10 recomandari de baza pentru a veni in ajutorul copilului cu autism

Proiectul Vocea Pacientului este sustinut pro bono de compania Wings Management, o companie de consultanta si dezvoltare profesionala. Compania Wings ofera analize obiective si metode de training inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii. www.winmanagement.ro

www.voceapacientului.ro este un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale, oferind pacientilor informatii de calitate despre tratamentul si prevenirea diverselor boli si orientand opiniile lor catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva. Continutul medical al site-ului Vocea Pacientului se bazeaza pe surse medicale recunoscute pe plan international, dar tratamentul sau informatia medicala furnizata are doar un rol informativ si nu se substituie consultului medical. Site-ul Vocea Pacientului este proprietatea companiei ButtonUP.

Despre Wings Management

Din vremuri de demult, aripile reprezinta libertatea - libertatea de a te detasa de detaliile lipsite de relevanta, de falsele presupuneri, ca sa poti sa privesti o imagine de ansamblu cat mai aproape de realitate, pentru a putea profita la maximum de oportunitatile existente, pentru a inova.

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.
www.winmanagement.ro