Revenirea din starea depresiva de dupa sarbatori – www.psihoterapiefamilie.ro

BUCURESTI - 10 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Monden / Lifestyle, ONG

In acest an revenirea din starea depresiva ce apare frecvent dupa sarbatori poate fi mai usoara pentru victimele violentei. Incepand cu 2014 Wings Management ofera si servicii de psihoterapie de familie iar in perioada 10 ianuarie – 10 februarie victimele violentei domestice pot beneficia de sesiuni gratuite de psihoterapie online, programate prin intermediul site-ului www.psihoterapiefamilie.ro

Psihoterapie de familie

Psihoterapie de familie

 va oferim sprijinul pentru a trece mai usor peste unele obstacole din povestea de viata a familiei voastre. 

www.psihoterapiefamilie.ro

In cadrul familiilor pot exista diverse interactiuni nefunctionale ce autointretin conflictele. Psihoterapeutul poate sprijini familia sa identifice comportamentele repetitive ce intretin starea conflictuala si degenereaza uneori intr-o spirala a violentei. In sesiunile de psihoterapie sunt abordate perspectivele fiecarui partener asupra problemei si se incearca gasirea unei interactiuni care sa evite descalificarea opiniei celuilalt, sa evite pozitiile defensive sau mesajele cu dublu sens. Cum traumele nu sunt cauzate doar de violenta fizica, psihoterapeutul va ajuta sa explorati si formele de violenta psihologica ce pot sa contribuie la intretinerea unui cerc vicios al violentei fizice.

Sesiunile de psihoterapie gratuita sunt oferite doar online, doar pentru persoanele ce au probleme legate de violenta domestica si doar de catre psihoterapeutul Rares Ignat. Perioada in care sunt oferite sesiuni gratuite de psihoterapie online programate prin www.psihoterapiefamilie.ro este 10 ianuarie – 10 februarie 2014. Este nevoie doar de o conexiune internet de buna calitate si sa aveti instalat pe computer programul video Skype.

Psihoterapia de familie poate ajuta si copiilor in a da un sens episodului violent la care au asistat involuntar, ajutandu-i sa evite autoinvinovatirea, urmata in multe cazuri de anxietate sau depresie. In cazul in care copiii sunt victime ale traumelor, complexitatea cazurilor necesita adesea un timp indelungat de psihoterapie, efort in care in care este bine sa fie implicate toate persoanele importante din jurul celui mic.

Daca te decizi sa ne contactezi, vom evalua impreuna cu tine si familia ta care sunt emotiile, gandurile si comportamentele voastre si vom explora impreuna alternative prin care sa ajungeti mai usor la decizii familiale comune, alternative care sa inlature comportamentele pe care nu le doriti si sa va ajute sa folositi pe deplin resursele de care dispuneti in familie. Va asteptam !

Pe pagina Blog PsyFam a site-ului www.psihoterapiefamilie.ro impartasim si povesti de viata si noutati in intelegerea psihicului. ”Stim sa ne punem in pielea altuia ?”  este un articol publicat recent in categoria Cognos unde vom sumariza in fiecare saptamana noutati in psihologie ce reflecta pasii inainte in intelegerea psihicului uman. 

Despre Wings Management

Din vremuri de demult, aripile reprezinta libertatea - libertatea de a te detasa de detaliile lipsite de relevanta, de falsele presupuneri, ca sa poti sa privesti o imagine de ansamblu cat mai aproape de realitate, pentru a putea profita la maximum de oportunitatile existente, pentru a inova.

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii. Incepand cu anul 2014 oferim sesiuni de psihoterapie de familie sau grup in vederea depasarii obstacolelor.
www.winmanagement.ro