Genele false fir cu fir - ultima tendinta la Holywood

BUCURESTI - 11 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Lungi, expresive si senzuale, genele false fir cu fir au dat lovitura in lumea modei !

Genele false fir cu fir - ultima tendinta la Holywood

Lungi, expresive si senzuale, genele false fir cu fir au dat lovitura in lumea modei, paginile revistelor glossy si pe covorul rosu unde staruri precum Kim Kardashian, au devenit dependente de frumusetea si aspectul oferit de genele Xtreme Lashes. Genele ideale sunt lungi, dese, lucioase, intoarse si cu aspect natural. Aplicand extensiile de gene fir cu fir puteti avea astfel de gene !

Expertii Beauty Lounge Salon recomanda :Un nou trend in domeniul frumuseti, aceasta metoda inedita aflata în topul tendinţelor de infrumuseţare din Franţa, Italia, SUA.

Pentru femeile care doresc extensii de gene pe termen lung, fara durere si fara a necesita inghrijire zi de zi, aceasta este noua alternativa. Cel mai important lucru referitor la aceste extensii este ca puteti face dus, puteti inota sau merge la sauna si veti arata bine in acelasi timp purtad extensiile de gene, iar purtarea lor nu se simte deloc. Cand te trezesti dimineata, genele sunt acolo, arati ca si cum ai purta rimel si ochii sunt mai conturati si expresivi. Un blush, luciu de buze si machiajul este terminat!

Extensiile de gene sunt aplicate individual pe fiecare geana, urmand forma ochiului, iar firele de gene sunt de diferite dimensiuni si grosimi incat sa pastreze aspectul natural.

Pretul pentru aplicarea initiala este de 400 lei, si intretinerea necesara la 2-3 saptamani costa 140lei.

Beauty Lounge – Back to Fashion

0749.100.221 / 021.210.100.221

office@thebeautylounge.ro , http://www.thebeautylounge.ro/

Locatie : Sos .Stefan cel Mare Nr.46 , Parter , Vis-a-vis de Spitalul Colentina