Despre impactul increderii in economie, pe ProfitInfo.ro

Locul desfasurarii: http://profitinfo.ro/impactul-increderii

Organizator: ProfitInfo.ro

Despre impactul increderii in economie, pe ProfitInfo.ro

„In ultima perioada s-a vehiculat ideea ca scandalurile, certurile politice sau de alta natura nu influenteaza mersul economiei. Afirmatia este, din pacate, falsa. Lipsa coerentei si a vointei politice fac ca, raportata la toate celelalte piete emergente, piata economica romaneasca sa fie codasa”, afirma presedintele Asociatiei Romanian Business Accelerator pentru ProfitInfo.ro

 

De asemenea, Marian Dusan considera ca marimea Bursei oricarei tari reflecta, de fapt, gradul de incredere pe care investitorii il au in politicile si economia unei tari. Comparativ cu celelate state emergente (Polonia, Rusia, China, Brazilia, Africa de Sud, etc) atat in 2010, cat si in 2011 procentul pe care Bursa il reprezinta din PIB este de doua sau chiar de trei ori mai mic.

 

In contextul unei instabilitati politice si a scaderii increderii investitorilor, viitorul economic al Romaniei nu e incurajator. In plus, o societate care nu se bucura de increderea investitorilor, spune Dusan,  „va fi mereu la coada oricarui clasament economic, iar schimbarile vor fi greoaie si vesnic impuse de altii”.

 

„Scandalurile si crizele politice ar trebui sa se incheie aici”, spune Marian Dusan, a carui parere este cu atat mai exacta cu cat, asa cum afirma, reprezinta peste 2000 de investitori straini.

 

Mai multe detalii: http://profitinfo.ro/impactul-increderii/

Despre WOMAN

PR2advertising.ro - Stay in touch with your target Woman2Woman.ro - We like you just as you are http://PR2Advertising.ro http://woman2woman.ro

Confirmare pana la data: 30 August 2012

Participare: Intrare libera