womenday    

Comunicate de presa si evenimente pe tema womenday

 • womenday. Atelierele ILBAH organizeaza un atelier floral cu ocazia WomenDay la ParkLake Shopping Center.

  womenday

  Bucuresti - 11 May 2017

  Comunicat de ILBAH STUDIO SRL

  womenday este celebrata cu un atelier floral oferit de Atelierele ILBAH pe 11 mai intre orele 18:00 - 20:00 la ParkLake Shopping Center. Vizitatoarele shopping mall-ului sunt asteptate sa descopere tainele acestei arte nespus de frumoase, dar mai ale ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: curs , flori , aranjament floral , atelierele ilbah , parklake , shopping center , womenday

  Vezi toate comunicatele de presa despre womenday

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul womenday.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la womenday. Informatiile despre womenday cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul womenday, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la womenday, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.