seminar CODUL MUNCII-instrument juridic european, editia a VII-a

Locul desfasurarii: sala Mexico&Seoul a WTCBBucuresti, WTCB, Pta Montreal nr 10 sector 1

Organizator: World Trade Center Bucuresti

seminar CODUL MUNCII-instrument juridic european, editia a VII-a

România se apropie cu paşi repezi de integrarea în Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007. Legislaţia actuală a muncii din România reflectă în parte raporturile de muncă ale angajatorilor şi angajaţilor români din această perspectivă.
După 1 ianuarie 2007, angajaţii români vor avea libertatea muncii în străinătate, beneficiind de toate drepturile, dar şi străinii vor putea munci în România în aceleaşi condiţii.
În acest context, World Trade Center Bucureşti organizează cea de a-VII-a ediţie a seminarului interactiv “Codul Muncii – instrument juridic european” care va avea loc în data de 31 Octombrie 2006 la World Trade Center Bucureşti, sala Mexico&Seoul.
Pentru a cere un drept sau a-ţi îndeplini o obligaţie, trebuie să cunoşti dreptul pe care îl ceri şi temeiul legal al obligaţiei. Acest lucru şi-l propune actualul Seminar pentru toţi specialiştii în resurse umane, consilieri juridici, avocaţi, magistraţi sau orice alt angajat în oricare domeniu.
Toate aceste discuţii pe probleme fundamentale în materie de muncă vor fi conduse de Conf. Univ. Dr. Florin Făinişi, specialist un resurse umane, cu mare experienţă în conducerea unor direcţii juridice şi de resurse umane în mai multe instituţii publice.
Seminarul va avea caracter interactiv, fiind organizat pe baza unor dezbateri de caz (36 de speţe) pentru care vă rugăm să aveţi la Dvs ca bibliografie Codul Muncii.
Totodată, pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, vă rugăm să completaţi formularul de participare menţionând problemele cu care vă confruntaţi în practică şi care vor primi răspuns în cadrul seminarului.
Participanţii vor primi diplome de participare cu valabilitate în specializarea resurselor umane.
Numărul de locuri este limitat. Deadline 27 Octombrie 2006.


Carmen Popa
Coordonator Evenimente
World Trade Center Bucuresti
021 202.44.56

Despre WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

World Trade Center Bucharest offers you perfect solutions to your needs, with meeting rooms and top class conference facilities. The 300-seat auditorium in New York room, the exquisite 800 sqm of exhibition space in Plaza are suited to all requirements. www.wtcb.ro

Participare: Intrare libera