Ultimele locuri la Scoala de Vara CODUL MUNCII 17-19 septembrie

Locul desfasurarii: Pensiunea Ursuletul

Organizator: World Trade Center Bucuresti

Ultimele locuri la Scoala de Vara CODUL MUNCII 17-19 septembrie

Urmare a solicitarilor primite in urma Scolii de vara din luna iulie la Sinaia, WTC Bucuresti repeta acest eveniment in perioada 17-19 septembrie la Predeal, Pensiunea Ursuletul.

Desi traim intr-o societate capitalista, munca nu este o marfa conform Constitutiei Organizatiei Internationale a Muncii. Munca este o activitate specific umana prin care oamenii isi utilizeaza aptitudinile in scopul producerii bunurilor necesare vietii de zi cu zi. Angajator sau angajat, savant sau mai putin instruit, milionar sau sarac, toti intram in raporturi de munca, de multe ori litigioase rezultate din necunoasterea legislatiei, aplicarea defectuoasa a acesteia sau aplicarea cu rea credinta. Pentru a cere sa ti se respecte un drept trebuie in primul rand sa-l cunosti si apoi sa urmezi calea legala pentru a-l obtine.

In acest sens, WTC Bucuresti propune o scoala de vara interactiva pentru directorii de institutii si specialistii in resurse umane, in data de 17-19 septembrie 2008, in vederea cunoasterii celor mai complexe litigii de munca rezultate din practica judiciara a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Curtilor de Apel si tribunalelor.

Scoala de vara acopera problematica juridica fundamentala a Codului Muncii si va fi condusa de Conf. Univ. Dr. Florin Fainisi, specialist in resurse umane, dar si practician cu o activitate indelungata.

Se vor dezbate 60 de studii de caz ale Scolii de Vara din iulie.

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar. Rugam sa aveti ca Bibliografie Codul Muncii.
Sosirea la Predeal se va face miercuri 17 septembrie incepand cu ora 18. Dezbaterile vor fi in zilele de 18 si 19 septembrie in incinta Pensiunii Ursuletul.

Termen limita de inscriere VINERI 5 septembrie 2008 ora 12, in limita a 30 de locuri disponibile!

Carmen Popa
Coordonator Eveniment

Despre WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

World Trade Center Bucharest offers you perfect solutions to your needs, with meeting rooms and top class conference facilities. The 300-seat auditorium in New York room, the exquisite 800 sqm of exhibition space in Plaza are suited to all requirements. www.wtcb.ro

Participare: Intrare libera