Un cadou aparte: ceasurile cu cuc fabricate din lemn si decorate manual, cu mecanism clasic de inalta precizie.

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Educatie / Cultura, Internet

Cu o însemnătate mai mare decât orice alt ceas, menționat adesea în literatură, muzică, cinema sau televiziune, ca o metaforă pentru inocență, copilărie și trecut, ceasul cu cuc este privit ca un simbol fascinant și misterios. Indiferent de designul ales, tradițional sau modern, electronic sau clasic, ceasul cu cuc este un adevărat obiect de artă pentru casa sau biroul dumneavoastră. De asemenea poate fi oferit cadou cu diverse ocazii cum are fi nunta, botez, aniversare sau onomastică.

Ceas cu cuc-cadou aparte.

Un cadou trebuie gindit , cumparat , ambalat , oferit. Trebuie sa fie frumos , util si sa provoace o adevarata placere celui care il primeste.

Codul bunelor maniere.

Anton Schneider a început să producă ceasuri cu cuc în anul 1848, în casa sa din Schonach, iar astăzi afacerea familiei a ajuns la a 6-a generație, ce creează în continuare ceasuri de o calitate excepțională. Alături de Rombach und Haas, Schneider are una dintre cele mai mari și mai bine echipate fabrici din Pădurea Neagră și, în ciuda faptului că multe amplasamente au fost modernizate, modalitatea de lucru a rămas fidelă tehnicii unor sculptori valoroși. Calitatea ireproșabilă necesită o formare intensivă a tinerilor sculptori și o iubire pentru detalii combinată cu abilitățile de artizanat – acestea sunt caracteristicile noii generații de lucrători.

Minunatele ceasuri cu cuc sunt prezente și în România prin intermediul magazinului online www. e365.ro . Pentru mai multe modele, prețuri și alte detalii necesare, puteți accesa magazinul la adresa http://www.e365.ro/ceasuri-cu-cuc/ unde vă veți putea delecta, la rândul dumneavoastră, cu aceste „bucățele” de istorie. De asemenea le puteţi admira şi la showroom-ul companiei ALPLAST din Bucureşti, Str. Istriei nr. 2A.

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-e365-ro/un-cadou-aparte-ceasurile-cu-cuc-fabricate-din-lemn-si-decorate-manual-cu-mecanism-clasic-de-inalta-precizie