La “Biblioteca de gusturi” se editeaza cartea din paine!

BUCURESTI - 15 mai 2008

Comunicat tip General in Social

Sambata, 17 mai 2008, la “Biblioteca de gusturi”, festival gastronomic european gazduit in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman, va invitam sa vedeti cum painea devine carte.

La “Biblioteca de gusturi” se editeaza cartea din paine!

Incepand de la pranz si pana la apusul soarelui, puteti fi martorii unui ritual in premiera: facerea cartii din pita. Filele modelate din aluat, scrise apoi cu pensula folosind culori vegetale comestibile, vor fi asezate la uscat langa cuptorul incins, urmand a fi legate spre desavarsirea primului volum din paine.
In tot acest timp, se vor intampla demonstratii vii de facere a hartiei manuale, cu insertii alimentare.
”Razboaiele se castiga cu paine si flori. Istoria s-a scris cu paine si circ. Noi va dam pita si papir. Veniti sa vedeti cum painea devine carte iar hartia inmagazineaza alimentele” a declarat Razvan Supuran, paperman la Atelierul de Carte.
La lasarea serii, va invitam sa degustati prima carte din paine!

Despre X PO NOI S.R.L.

Hartie si paine
Demonstratii de facere a hartiei manuale si a cartii din paine
Sambata, 17 mai 2008, 12.00-20.00