Lansare CARBOPLAK la Construct Expo AMBIENT! Conferinta de presa

BUCURESTI - 21 mai 2007

Comunicat tip General in Constructii

Cu prilejul lansarii gamei de produse CARBOPLAK, ANTICOROSIV SA va invita sa participati la conferinta de presa care va avea loc miercuri, 23 mai 2007, orele 15.00, la Sala de Marmura din Pavilionul Central ROMEXPO.

Lansare CARBOPLAK la Construct Expo AMBIENT! Conferinta de presa

In premiera romaneasca, va fi prezentat CARBOPLAK, primul produs de tip policarbonat celular fabricat in Romania la standarde europene printr-o tehnologie performanta.

Avem rugamintea sa confirmati participarea Dvs. pana cel tarziu marti, 22 mai 2007, la fax: 021/569.05.08 sau simona.sofonea@anticorosiv.ro
Persoana de contact: Simona SOFONEA, telefon: 021/569.05.02 sau 0740.113.450

Despre X PO NOI S.R.L.

ANTICOROSIV SA face parte din grupul de firme detinute de fondul de investitii New Century Holding (NCH), cu un aport pe piata romaneasca de peste 300 milioane USD.
In societatile in care grupul NCH este actionar majoritar lucreaza peste 12.000 de angajati, implicati in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, a materialelor de constructii, de morarit şi panificatie, servicii financiar-bancare si de capital, proprietati imobiliare si tehnologia informatiei.

ANTICOROSIV, companie cu peste 50 de ani de experienta, orientata pe diversificarea tehnologiilor, a productiei si serviciilor, a devenit primul producator roman de placi policarbonat celular – marca CARBOPLAK.

Iuliana Radu
X PO NOI – membra a Grupului de Firme NOI
0730.003.827
tel: 021/222.89.84