ScauneOnline.ro - participare la BIFE 2010

Constanta - 5 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 08-12 septembrie 2010, ScauneOnline.ro va participa in premiera ca expozant la a nouasprezecea editia a targului international de mobila BIFE 2010.

ScauneOnline.ro - participare la BIFE 2010

Cei interesati ne pot vizita de miercuri pana sambata intre orele 10-18 si duminica 12 septembrie intre orele 10-14 la Romexpo Bucuresti, Pavilionul expozitional 13, standul 5.

Cu acest prilej, fiecare vizitator al standului va primi un voucher, cu ajutorul caruia va putea efectua comenzi pe site-ul http://www.scauneonline.ro, beneficiind de reduceri pana la data de 31.03.2011; aceasta oferta se adauga celorlalte oferte standard ale magazinului: transport gratuit pentru clienti, garantie 24 luni si livrare in 24 de ore.

Detalii privind participarea firmei noastre la BIFE 2010 le puteti obtine accesand link-ul http://www.scauneonline.ro/comunicate-de-presa/

ScauneOnline.ro este primul magazin online de mobilier ce asigura transportul gratuit in orice localitate din tara, care isi publica stocurile online, care garanteaza livrarea in 24 de ore, care asigura un termen de garantie de 24 de luni la toate produsele si care iti garanteaza 100% satisfactia cumparaturilor timp de 10 zile.

Despre Xact Consulting SRL

Fiecare vizitator al standului va primi un voucher, cu ajutorul caruia va putea efectua comenzi pe site-ul http://www.scauneonline.ro, beneficiind de reduceri pana la data de 31.03.2011
Cristian Chitu
Xact Consulting SRL