XGSM-RO SRL

XGSM-RO SRL


Descrierea companiei XGSM-RO SRL

Despre XGSM
Xgsm este brandul Companiei XGSM-RO, cu o experienta de 7 ani pe piata romaneasca in comertul online. Xgsm este importator direct de accesorii gsm, piese gsm si componente de telefoane mobile, de 7 ani oferind clientilor produse gsm la preturi de importator. Oferta si promotiile saptamanale cu care Xgsm si-a obisnuit clientii se pot gasi pe site-ul www.xgsm.ro

Despre XPROT
XPROT este brandul Companiei GLOBALTECH Constanta, initiatorul Campaniei Stop Indiferentei in Scoala Ta! Xprot propune o serie de produse de securitate informatica semnate marca COSOLID, ce s-au impus pe piata romaneasca datorita utilizarii structurii hardware superioara celei software. Incepand cu data de 11.01.2010 Xprot a demarat Campania de instiintare a parintilor de existenta solutiilor de Control Parental iar din 26.05.2010 Xprot a lansat FORUMUL XPROT, forum dedicat parintilor in care ofera consultanta gratuita impreuna cu partenerii implicatii in aceasta Campanie. Forumul Xprot poate fi accesat pe pagina www.xprot.ro la categoria FORUM XPROT.

Despre COSOLID
Lider pe piata Suedeza, definit prin seriozitatea de care a dat dovada colaboratorilor in decursul unui timp indelungat, firma Cosolid a dezvoltat solutii hardware de securitate informatica. Produsele dezvoltate de firma Cosolid se diferentiaza fata de solutiile software de pe piata tocmai datorita structurii de abordare in ceea ce priveste securitate informatica. Datorita experientei pe plan mondial, firma Cosolid sustine Campania de Control Parental demarata in Romania pentru protectia copiilor in navigarea pe internet si orientarea in activitati benefice in utilizarea calculatorului. Datorita intelegerii si suportului firmei Cosolid s-a putut acorda discountul de 30% parintilor ce doresc achizitia solutiei E-Lock pentru protectia copilului.

Comunicate XGSM-RO SRL :

Vezi toate comunicatele companiei XGSM-RO SRL.