Parteneriat ELO Digital Office - Konica Minolta Business Solutions Romania

BUCURESTI - 4 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

ELO Digital Office si Konica Minolta Business Solutions Romania au anuntat incheierea unui parteneriat pentru sustinerea reciproca pe piata solutiilor de arhivare si de management al documentelor.

Parteneriat ELO Digital Office - Konica Minolta Business Solutions Romania

“Prin parteneriatul cu ELO Digital Office, furnizor recunoscut la nivel international de solutii software DMS high-level, Konica Minolta Business Solutions Romania isi completeaza portofoliul de solutii cu care vine in intampinarea solicitarilor clientilor sai in ceea ce priveste managementul de documente, identificand astfel noi oportunitati de promovare si de consolidare a pozitiei sale pe piata”, a declarat domnul Cristian Zamfirescu, Director de Vanzari al companiei Konica Minolta Business Solutions Romania.

“Incheierea acordului de colaborare cu Konica Minolta reconfirma preocuparea noastra de a raspunde cerintelor utilizatorilor. Ambele companii sunt bine cunoscute la nivel international si au un portofoliu important de clienti. Parteneriatul dintre ELO Digital Office, producator traditional de aplicatii software si Konica Minolta, producator traditional de echipamente de birou, va oferi un plus de valoare si incredere atat clientilor cat si partenerilor nostri”, a declarat domnul Claudiu Borsan, Director de Vanzari ELO Digital Office Romania.

Despre GeoProfServices

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, ca urmare a fuziunii dintre Minolta Co. si Konica Corporation initiata in ianuarie 2003 si finalizata in octombrie 2003 prin infiintarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si canalele de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta de peste 10 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 80 de parteneri. Ca si in anii precedenti, rezultatele anului 2007 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania. Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifunctionale si ofera solutii complete de management al documentelor.

ELO Digital Office GmbH
ELO Digital Office GmbH dezvolta si distribuie solutii software de mare performanta pentru domeniile de document management, arhivare electronica si managementul fluxurilor de lucru. ELO a luat fiinta ca parte a grupului Louis Leitz, unul din liderii europeni in materie de arhivare si produse pentru birou. ELO Digital Office GmbH s-a comportat ca o companie separata incepand cu anul 1998, pentru ca in prezent sa fie unul dintre producatorii de top in domeniul ECM/DMS. Compania este activa la nivel mondial si detine numeroase filiale pe langa sediul central, localizat la Stuttgart. De asemenea, dezvoltam numeroase parteneriate strategice cu furnizori software si hardware din domeniul tehnologiei precum Microsoft, Hewlett-Packard, Sun Microsystems, Kyocera, Kodak, Konica Minolta si multi altii.

Gama de produse ELO indeplineste toate cerintele unui sistem DMS/ECM si furnizeaza o platforma ideala pentru un management al cunostintelor si al informatiilor eficient. ELOoffice este produsul entry level pentru document management si arhivare electronica. Reprezinta produsul ideal pentru birouri de dimensiuni reduse sau statii de lucru individuale. ELOprofessional este o solutie modulara client server, ce intruneste toate particularitatile necesare unei companii de dimensiuni medii. Produsul final al gamei este ELOenterprise ce ofera o inalta performanta, este independenta de platforma, scalabila si potrivita in mod special pentru aplicatii portal si data centre. Toate produsele sunt compatibile intre ele si permit transferul de date si updateurile in orice moment.
ELO Digital Office Romania
Sos. Pipera-Tunari 1/II, Voluntari, Ilfov
marketing@elo-digital.ro