NAVYC - Scoala de navigatie la Yacht Club Regal Roman

BUCURESTI - 8 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

NAVYC organizeaza cursuri in vederea obtinerii certificatelor de
conducator de ambarcatiune de agrement pentru toate clasele.

NAVYC - Scoala de navigatie la Yacht Club Regal Roman    

Seria I, 02.04.2012

         NAVYC - Scoala de navigatie a Yacht Club Regal Roman, cel mai important club de yachting din Romania cu o traditie de peste 90 de ani, organizeaza cursuri in vederea obtinerii certificatelor de conducator de ambarcatiune de agrement pentru toate clasele, respectiv:

1. Clasa A: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni pe apele interioare si in toate zonele maritime;

2. Clasa B: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni in apele maritime, in zone care sa nu depaseasca 12 Mm de coasta;

3. Clasa C: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni pe apele maritime in zone caresa nu depaseasca 6 Mm de coasta;

 4. Clasa D: Da dreptul titularului de a conduce ambarcatiuni pe apele interioare;

5. LRC (Long Range Certificate) – Certificat Operator Radio, obligatoriu pentru persoanele care vor sa obtina Clasele B si A.

        Cursurile teoretice vor avea loc in Bucuresti la sediul clubului incepand cu 02.04.2012, practica urmand a se desfasura la Constanta, pe velier, odata cu deschiderea sezonului de yachting.

        Pentru inscrieri si alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 312 56 14 sau prin e-mail office@ycrr.ro.

Va multumim!

Echipa YCRR

           Yacht Clubul Român s-a înființat în 1921 la Constanța, iar în 1924 Regele Ferdinand preia funcția de Comodor alacestui club, schimbând astfel titulatura în Yacht Clubul Regal Român. După o serie de succese sportive pe plan internațional, activitatea Clubului este suspendată la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. În anul 1999, Clubuleste reactivat din inițiativa lui Valerie Timofei, iar în 2002 Majestatea Sa Regele Mihai I acceptă funcția de Comodor al Clubului. Yacht Clubul Regal Român este reprezentant al României în European Boating Association și afiliat la Offshore Racing Council.

Despre YACHT CLUB REGAL ROMAN

Scoala de navigatie; chartere; team building; activitati de club; editura; competitii sportive.