Arhivare electronica fiabila cu scanerele de productie SCAMAX

BUCURESTI - 24 februarie 2021

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica

Bucuresti, 24 februarie, 2021

Criza sanitara si efectele ei asupra vietii si activitatii noastre – lockdown, distantare sociala, munca de acasa, comenzi online - au fortat accelerarea eforturilor de digitalizare ale economiei romanesti.

Arhivare electronica

Arhivare electronica

 “Digitalizarea incepe cu procesul de digitizare. Scanerele noastre de productie transforma documentele Dvs fizice in procese si aplicatii digitale. Ele creaza baza pentru procese digitale eficiente, acces larg la informatii, cooperare la nivel global si arhivare fiabila. Sunt produse in care puteti avea incredere. Pline de resurse. Made in Germany”. 

Dl. Johannes Boerboom, CEO InoTec

Dupa cum stim insa, digitalizarea incepe cu procesul de digitizare. In calitate de furnizori de echipamente si solutii pentru digitizarea documentelor (de la formate A4 pana la harti si planse A0, sau documente legate de tip registre si arhive), suntem implicati in etapele de inceput ale proceselor complexe de digitalizare si cunoastem astfel cerintele de extindere rapida a capacitatilor si competentelor de digitizare.

Migrarea catre servicii digitale, volumul mare de arhiva existent precum si degradarea fizica a documentelor din arhiva - toate impun implementarea unor solutii hardware eficiente si fiabile care sa urgenteze digitizarea dosarelor, documentatiilor, statelor de plata, registrelor de salarii, registrelor de stare civila, hartilor, documentarilor tehnice, actelor, etc.

Cu o experienta de peste 12 ani in piata echipamentelor profesionale de digitizare, si bazandu-ne pe o cunoastere amanuntita a producatorilor si produselor din industrie, am decis introducerea in portofoliul Z Spot Media a scanerelor de documente SCAMAX ale producatorului german InoTec.

Caracterizate ca scanere de productie 24/7 fara limita de volum zilnic, scanerele SCAMAX sunt produse de clasa industriala ce pot mentine vitezele mari in regim de lucru non-stop (24/7), fara opriri si fara erori. Acest lucru le diferentiaza de scanerele “rapide” obisnuite, utile pentru scanarea colilor A4 standard, cu grosime 80g, care se blocheaza des la scanarea de documente dificile si variate in ceea ce priveste forma, grosimea si starea fizica. SCAMAX reprezinta un varf de gama in categoria scannerelor compacte de documente, de calitate si precizie germana, care garanteaza eficienta cu orice tip de document si cu durata lunga de viata.

Exista insa in prezent multe programe de finantare si scheme de suport financiar care pot fi accesate atat de companii cat si de institutiile de stat. Accesarea acestor programe permite achizitia unor echipamente performante si robuste care sa raspunda complet nevoilor de azi, ramanand o investitie fiabila si pentru activitatea viitoare a organizatiei.

Dupa cum a declarat Dl. Johannes Boerboom, CEO InoTec “Digitalizarea incepe cu procesul de digitizare. Scanerele noastre de productie transforma documentele Dvs fizice in procese si aplicatii digitale. Ele creaza baza pentru procese digitale eficiente, acces larg la informatii, cooperare la nivel global si arhivare fiabila. Sunt produse in care puteti avea incredere. Pline de resurse. Made in Germany”.

Beneficiile utilizarii produselor SCAMAX se traduc prin cresterea eficientei si rentabilitatii activitatii de digitizare a documentelor, minimizarea timpului necesar digitizarii arhivelor de documente si utilizarea eficienta a resurselor umane, durata lunga de viata a echipamentelor

Despre InoTec GmbH Organisationssysteme

Infiintata in Wetzlar, Germania, in anul 1992, compania InoTec GmbH Organisationssysteme si-a dedicat de la inceput activitatea in productia de scanere profesionale pentru documente in scopul optimizarii proceselor de afaceri ale clientilor sai. In prezent, cu aproape 30 de ani de experienta, Inotec a devenit leader in productia de scanere de volum mare, iar scanerele SCAMAX se numara printre cele mai puternice și fiabile scanere de productie de pe piata.

Despre Z Spot Media SRL

Infiintata in 2003, Z Spot Media este specializata in solutii de scanare, copiere si printare. Cu o vasta experienta in domeniul digitizarii, compania distribuie la nivel national branduri recunoscute in intreaga lume pentru calitatea si fiabilitatea produselor lor, branduri la care acum se adauga si InoTec.

Firma distribuie la nivel national atat branduri renumite de echipamente profesionale cat si o paleta larga de consumabile IT, media, folii adezive si accesorii. Printre marcile distribuite se numara i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Artec 3D, RangeVision, Colortrac, Canon, HP, Xerox, ArtisJet, Rigoli, Spotline, Refine, Inotec, JoyUsing, Czur, Ameson, Machinetic etc.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro