Zao Makeup singura gama premium completa de machiaj bio certificata in ambalaj de bambus !

BUCURESTI - 2 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pentru o delicată înfrumuseţare a pielii tale, ZAO a dezvoltat formule 100% naturale, îmbogaţite cu ingrediente active organice

Zao Makeup singura gama premium completa de machiaj bio certificata in ambalaj de bambus !

 DE CE ZAO MAKEUP ?

Pentru că ZAO MAKEUP oferă singura gamă completă de machiaj bio de calitate premium certificata EcoCert.

Machiajul ZAO este o modalitate de îngrijire zilnică şi înfrumuseţare într-un mod natural, permite pielii să respire, o hrăneşte, o hidratează şi o protejază.rezistent pe parcursul întregii zile, oferă un aspect proaspăt şi sănătos, este uşor de aplicat şi demachiat. 

Descopera ZAO Make-up...

...un amestec subtil de efemeritate si trainicie.

Pentru o delicată înfrumuseţare a pielii tale, ZAO a dezvoltat formule 100% naturale, îmbogaţite cu ingrediente active organice. Pentru a îmbina efectele frumoase ale unui make-up de calitate cu efectele de îngrijire eficientă ale pielii, lasă-te sedusă de culori şi texturi luminoase care combină confortul aplicării şi rezistenţa de lungă durată.

Inovator si natural :

Produsele inovatoare sunt prezentate elegant într-un material modern şi natural: bambus, pentru că suntem convinşi că o linie de make-up certificată organic trebuie să utilizeze un ambalaj natural, o extravaganță ecologică.

Reincarcabile si durabile: 

Datorită unui sistem simplu și inventiv, cele mai multe dintre produsele noastre sunt reîncărcabile. Vă puteți elibera creativitatea prin încercarea și rotirea rezervelor în  toate  culorile care se potrivesc dorințelor voastre ca într-un joc. Pentru mai multe durabilitate, produsele au ambalaj de bambus și sunt oferite într-o husă elegantă de bumbac cu șnur de saten.

TENUL TAU ADORA ZAO MAKEUP ! WWW.ZAOMAKEUP.RO !

Despre Zao Makeup

Eco Makeup importator exclusiv pentru Romania al brandului Zao Makeup singura gama premium completa de machiaj bio certificata in ambalaj de bambus.
Tel.:0723.268.934
Email: office@ecomakeup.ro
www.zaomakeup.ro