ZAREA achiziţionează Sânge de Taur, consolidându-şi portofoliul de produse cu un brand ce este lider de categorie

BUCURESTI - 18 septembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Industrie, HoReCa, Retail

Live site

ZAREA S.A, liderul pieţei româneşti în categoria Vinuri Spumante şi unul dintre cei mai mari producători locali de băuturi alcoolice, a preluat brandul Sânge de Taur, deţinut de Domeniile Tohani, ca parte a strategiei companiei de optimizare a portofoliului de produse cu rulaj ridicat, în ideea consolidării relaţiei cu distribuitorii locali şi reţelele de magazine.

Sange de Taur Vin Rosu 0.75L

Sange de Taur Vin Rosu 0.75L

“Brandul Sânge de Taur are o notorietate foarte bună, fiind cel mai vândut vin roşu dulce din România, conform Nielsen Audit retail FM 2019. Este un brand cu un rulaj ridicat per SKU şi credem că acest lucru va fi pe gustul distribuitorilor noştri. ZAREA a reuşit să îşi dubleze cifra de afaceri în ultimii 5 ani printr-o dezvoltare intensivă în toate categoriile în care activează. Acum evaluăm oportunităţile de dezvoltare extensivă. Suntem interesaţi că în viitor să facem şi alte achiziţii, dacă vor apărea oportunităţi”, declară Emil Popescu, preşedinte ZAREA S.A.

ZAREA, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa băuturilor alcoolice, a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 150,3 milioane de lei, cu 17,6% mai mare faţă de anul precedent. ZAREA este lider în categoria vinurilor spumante (cu brandul ZAREA), lichiorurilor (cu brandul Florentino) şi sangriei (cu brandul Corrido).