1 Mai, sarbatorit prin fotbal si sah!

BUCURESTI - 3 mai 2010

Comunicat tip General in Sport

In organizarea deputatului Dan-Radu Zatreanu, s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute Cupa 1 Mai la fotbal si sah, competitie adresata elevilor din scolile si liceele din Colegiul 14, Sector 3, Bucuresti.

1 Mai, sarbatorit prin fotbal si sah!

La fotbal, pe locul intai s-a clasat echipa Scolii Generale nr. 200, urmata pe podium de echipa Scolii Generale nr. 16 si cea a Scolii Generale nr. 21. Premiul pentru golgheterul competitiei a fost castigat de Cristian Grinzeanu de la Scoala nr. 21, iar titlul de cel mai bun portar al turneului a fost decernat lui Dan Marin Stoleriu elev al Scolii 200. Meciurile au fost arbitrate de purtatorii ecusoanelor FIFA Adrian Vidan si RAdu Petrescu.
La sah s-a impus Ana Strugariu de la Scoala nr. 112, podiumul fiind completat de doi baieti, elevi ai Scolii 21, Raphael Jantea respectiv Victor Nastase. Partidele au fost asistate de arbitrul international Constantin Baluta, iar maestrul Dan Pasarelu a acordat un simultan tuturor participantilor la turneu.
La buna desfasurare a competitiei au contribut si conducerea Scolii Generale nr 21 si precum si lucratori ai Sectiei 23 de Politie si BGS.
Toti participantii la competitie, inclusiv echipa Scolii Internationale Mark Twain, invitata speciala a turneului de fotbal, au primit diplome si premii oferite de deputatul PD-L Dan Radu Zatreanu, iar castigatorii au fost rasplatiti si cu trofee, plachete si medalii, mingi si echipament sportiv CON-SPORT.