Deputatul Dan-Radu Zatreanu continua campaniile umanitare. Un nou succes inregistrat in cea de-a patra campanie de donare de sange ’’FII INGER’’ !

BUCURESTI - 11 mai 2012

Comunicat tip General in Politic, Social, CSR

Cea de-a patra editie a campaniei de donare onorifica de sange initiata de deputatul Dan-Radu Zatreanu si organizate in zonele Colegiului 14 a inregistrat un nou succes, de care se vor bucura multi pacentii suferinzi ai spitalelor din intreaga Capitala.

Deputatul Dan-Radu Zatreanu impreuna cu un donator in cea de-a patra campanie de donare de sange

Deputatul Dan-Radu Zatreanu impreuna cu un donator in cea de-a patra campanie de donare de sange "FII INGER!"

Campania “FII INGER!”, deja cunoscuta si imbratisata de bucuresteni, a reusit sa adune si de aceasta data un numar mare de donatori. Pana in prezent s-au recoltat peste 400 de doze de sange cu care se poate  salva un numar impresionant de oameni aflati in momente dificile !   “Sunt mandru ca, de la o editie la alta, bucurestenii sunt tot mai receptivi la aceasta campanie de donare onorifica de sange ! Ma bucur sa vad ca aceasta initiativa a devenit atat de indragita in randul oamenilor. Nu pot decat sa sper ca impreuna cu ’’ingerasii’’ campaniei sa putem salva cat mai multe vieti si pe viitor’’ - ne-a spus Dan-Radu Zatreanu.

Aceasta campanie a reusit sa-si atinga scopul initial,  acela de a ridica  Romania in topul tarilor, in ceea ce priveste donarea de sange. Mai mult decat atat, deputatul Dan-Radu Zatreanu a subliniat importanta acestui act benevol cu privire la salvarea vietilor unor copii, a unor batrani, dar si a altor persoane aflate pe paturile de spital in asteptarea unei simple doze de sange. Cele 400 de doze recoltate au reprezentat un real ajutor pentru Centrul de Hematologie Transfuziva a Municipiului Bucuresti.

“Cel mai mult m-au impresionat parintii si bunicii care au venit cu copiii sau nepotii,de mana, la autolaboratorul de donare. Acestia le-au explicat micutilor cat de important este sa faca un astfel de  gest, cat mai des posibil,  ca sa ii ajute pe semenii aflati in situatii de criza. Sunt un exemplu de urmat si le multumesc ! ” a mai spus Dan-Radu Zatreanu, care a promis ca “FII INGER!”- Campania de donare onorifica de sange, la care tine atat de mult, va fi in continuare un partener serios pentru Centrul de Hematologie Transfuziva a Muncipiului Bucuresti.

Totodata, deputatul Dan-Radu Zatreanu a continuat sa fie alaturi de cei  care au nevoie de ajutor  si le-a oferit alimente oamenilor din Centrul de Urgente a Persoanelor fara Adapost (CUPA) din Colegiul 14.