Biletele de tren, biletele de autocar şi cartelele prepaid, la terminalele ZebraPay

BUCURESTI - 21 mai 2010

Comunicat tip General in Tehnologie

Bucureşti, 25 mai 2010: Biletele de tren, biletele de autocar, cartelele prepaid, facturile şi biletele de spectacole vor putea fi cumpărate, începând de mâine, de la cele peste 30 de terminale ZebraPay, amplasate în puncte-cheie din Bucureşti, staţii de metrou, mall-uri şi supermarketuri.

Biletele de tren, biletele de autocar şi cartelele prepaid,  la terminalele ZebraPay

ZebraPay lansează marţi, 25 mai 2010, la ora 11.00, în City Mall Bucureşti, cel mai nou sistem de plăţi instant din România. Prin intermediul terminalelor sale, de tip self-service, clienţii au acces la cele mai noi, simple şi rapide metode de plată.
Pentru prima oară în România, printr-un sistem de plăţi instant se pot cumpăra bilete de tren CFR. Astfel, într-un timp scurt şi urmând o procedură foarte simplă, călătorii îşi vor putea cumpăra biletele fără a fi nevoiţi să meargă la ghişeele gărilor sau la agenţiile de voiaj. Totodată, călătorii care doresc să folosească autocarul îşi pot cumpăra bilete prin intermediul terminalului ZebraPay de la Autogari.ro.
Tot în premieră în România, utilizatorii cartelelor prepaid de telefonie mobilă beneficiază de cea mai nouă tehnologie de reîncărcare directă: TopUp (pentru operatorii Cosmote, Orange). Reîncărcarea se realizează simplu, în numai 6 secunde, fără valori prestabilite de încărcare şi fără costuri suplimentare. Această metodă este ieftină şi accesibilă şi nu necesită transmiterea codului PIN de reîncărcare. În acest moment, la terminalele ZebraPay se poate opta pentru cele doua variante de reîncărcare: metoda modernă TopUp şi metoda clasică Pin Cod, prin ambele metode clienţii beneficiază de toate ofertele speciale şi bonusurile oferite de operatori.
Clienţii vor putea cumpăra şi muzică prin terminalele ZebraPay datorită unui parteneriat încheiat cu celebra casă de producţii Cat Music. În plus, în premieră în ţara noastră, noul single al trupei Hi-Q, “Ice of you”, se lansează prin reţeaua de terminale ZebraPay.
Terminalele ZebraPay vor putea fi folosite şi pentru plata facturilor de utilităţi, de telefonie fixă şi mobilă, internet, cablu TV şi pentru cumpărarea de bilete la spectacole şi concerte.
Terminalele ZebraPay utilizează tehnologia touchscreen. Ele acceptă plata în numerar şi, în premieră în România, dacă utilizatorii nu au bani ficşi, primesc rest sub forma unui cod de bare, ce poate fi folosit la plaţile viitoare. Terminalele sunt amplasate în mai multe puncte intens circulate din Bucureşti, printre care staţiile de metrou Unirii 2, Dristor 2, Gara de Nord 1, Victoriei şi Grozăvesti, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan şi Universitatea Româno-Americană.

Despre ZEBRAPAY

ZebraPay este o companie înfiinţată în anul 2009 care activează în domeniul intermedierilor de plăţi. ZebraPay îşi propune ca, în următorii cinci ani, să devină liderul pieţei de plăţi electronice din România, cu cea mai extinsă reţea de terminale din Bucureşti şi din ţară. Principalii partenerii ai ZebraPay sunt Cosmote, Orange, Vodafone, CFR Călători, Autogari.Ro, Cat Music, Gold Call, Nobel şi MyTiket.


ZebraPay
Bucureşti, Bdul Dacia,
nr. 153-155, sectorul 2
031.432.99.96


madalina.popescu@zebrapay.ro