Noi ansambluri rezidentiale la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

BUCURESTI - 19 aprilie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Targul Imobiliar PROJECT EXPO se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 7 – 9 mai 2010. A saptea editie a acestui eveniment imobiliar este guvernata de deviza “O locuinta pentru fiecare” si promite sa aduca in prim plan atat oferte imobiliare a caror caracteristica principala este accesibilitatea pretului, cat si prezentarea in exclusivitate a unor noi ansambluri rezidentiale.

Noi ansambluri rezidentiale la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Vizitatorii Targului Imobiliar PROJECT EXPO pot selecta dintre ofertele imobiliare propuse de catre cei aproximativ 45 de expozanti ce vor fi prezenti la editia din mai a evenimentului. Spatiul expozitional a fost suplimentat cu inca un pavilion pentru aceasta editie a targului, pentru a putea gazdui numeroasele companii participante.
In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO vor fi lansansate noi ansambluri rezidentiale, ce sunt prezentate in exclusivitate pentru public. Aceste noi propuneri imobiliare vor diversifica paleta de oferte existente pe piata.
Astfel, Premier Service va prezenta in exclusivitate ansamblul rezidential “Metropolitan Residence“, aflat pe raza orasului Popesti-Leordeni, la doar 100 m distanta de limita administrativa a Capitalei. Dezvoltatorii acestui proiect propun in cadrul acestui ansamblu compartimentari moderne si practice ale spatiilor de parcare , intreaga gama de utilitati publice, zone verzi, spatii de recreere, locuri de joaca pentru copii, locuri de agrement, dar si accesul facil la infrastuctura Capitalei.
Premium Imobiliare propune publicului un alt proiect prezentat in exclusivitate in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO, proiect ce este localizat pe Soseaua Alexandriei. Proiectul Scandinavia Residence insumeaza 550 de apartamente, cu o dispunere de 1, 2 sau 3 camere. Viitorii proprietari pot achizitiona o locuinta in cadrul acestui complex cu preturi incepand de la 38.000 Euro, 5% din TVA fiind inclus si avand un loc de parcare gratuit.
Brasov Invest aduce in atentia publicului o noua oferta ce consta in vanzarea unor terenuri localizate la 30 de km de Brasov, cu pretul de 10 Euro pe metru patrat. Planul urbanistic zonal este finalizat, ceea ce permite constructia imediata viitorilor proprietari, fie ca este vorba de cladiri de birouri, spatii comerciale sau locuinte. In plus, pe toata perioada targului, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri foarte mari.
Publicul interesat este invitat sa ia contact cu cele mai noi, dar totodata accesibile oferte imobiliare, precum si cu numeroase discount-uri si promotii practicate de expozanti in zilele targului.
Mai multe detalii despre Targul Imobiliar PROJECT EXPO puteti afla accesand site-ul www.projectexpo.ro.

Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
karina.condei@projectexpo.ro