Sfarsitul primaverii - anuntat de editia a saptea a Targului Imobiliar Project Expo, iar vara incepe cu editia numarul opt!

BUCURESTI - 12 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

S-a incheiat a saptea editie a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce a reunit timp de trei zile 45 companii participante. Vizitatorilor ce n-au avut ocazia sa treaca pragul targului in acest week-end li s-a pregatit o surpriza pentru vara care urmeaza. In plin sezon estival, Targul Imobiliar PROJECT EXPO isi va deschide portile pentru a treia oara, suplimentand cu inca o editie seria de evenimente din acest an.

Cea mai recenta editie PROJECT EXPO a captat interesul publicului prin oferta imobiliara bogata. Printre principalele puncte de interes pentru vizitatori au fost noile ansambluri rezidentiale lansate, dar si casele modulare ce au fost expuse, oferind o alternativa la clasica locuinta. Vizitatorii ce au trecut pragul targului au cautat, preponderent, apartamente cu 2 camere, fiind dispusi sa achite pentru achizitionarea acestora un pret mediu de 61.478 Euro, dar si garsoniere, cu un pret mediu de 40.000 Euro.

Si apartamentele cu 3 camere s-au numarat printre preferintele vizitatorilor PROJECT EXPO, sumele pe care erau dispusi sa le plateasca pentru a deveni proprietarii unei astfel de locuinte avand o medie de 106.250 Euro.

Casele au fost la mare cautare in cadrul acestei editii, majoritatea vizitatorilor chestionati preferand ca dispunere a locuintelor zona de Nord a Capitalei cu preturile incepand de la 50.000 Euro si urcand pana la 200.000 de Euro, diferenta fiind data de numarul de mp doriti. Printre vizitatorii PROJECT EXPO din week-end-ul trecut s-au numarat si persoane doritoare de a achizitiona terenuri, dar si case modulare prezentate de Star Dome cu sprijinul Good Homes, pentru care s-au inregistrat numeroase comenzi.

PROJECT EXPO revine curand, intre 16 - 18 iulie, publicul fiind asteptat intr-o oaza imobiliara situata in mijlocul orasului. Fie ca sunteti in concediu sau fie ca inca sunteti tintuiti la birou, Targul Imobiliar PROJECT EXPO “Low Cost Edition” va asteapta in al treilea week-end al lunii iulie sa va racoriti cu cele mai avantajoase propuneri imobiliare la Palatul Copiilor din Bucuresti. In acest context economic, targul promite sa reuneasca cele mai mici preturi existente pe piata imobiliara, fiind dedicat in exclusivitate prezentarii locuintelor foarte accesibile.

De asemenea, conceptul de vara al targului va asteapta intr-un cadru neconventional, pentru a putea savura o adevarata zi de vacanta.

Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
karina.condei@projectexpo.ro