De sarbatori, alege un CADOU copilului tau

Satu Mare - 19 decembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, IT&C, Internet, CSR

Daruieste un cadou unui copil, apoi alege un cadou pentru copilul tau; astfel salvezi......viata unui copil.

Daruieste, primeste si ...salveaza!

Daruieste, primeste si ...salveaza!

 Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa ne reaminteasca placerea de a darui si de a primi cadouri; de a-i ajuta pe cei de langa noi. 

Mos Craciun

Zibo.ro, universul online al copiilor, organizeaza actiunea "Daruieste, primeste si ... salveaza!" in scopul strangerii sumei de 10 000 euro, necesara pentru salvarea copilariei lui Stefanut.

          Dupa organizarea actiunii "Schimb de jucarii", impreuna cu vedeta TV Cabral Ibacka, Zibo.ro continua seria de actiuni distractive, cu scop umanitar.De aceasta data va propune  o aplicatie extrem simpla si extrem de interesanta.

          Dupa ce ai ajuns pe aplicatie, trimite un SMS la numarul 1393, 1.9 euro + TVA, apoi te loghezi pewww.zibo.ro. Cu codul primit prin SMS incarca poza CADOULUI pe care vrei sa-l oferi: o jucarie, o carte sau poate un joc, un bilet la gradina zoologica sau intr-un parc de distractii; orice vrei tu sa oferi unui copil. La decriere sa oferi cat mai multe detalii. Apoi, dupa ce ai incarcat poza CADOULUI pe care vrei sa-l oferi, poti alege orice alt CADOU disponibil.

         Cand un alt ziborian (utilizator Zibo.ro) va alege CADOUL propus de tine, automat vei primi un mesaj prin care ti se transmit detaliile de contact unde trebuie sa trimiti prin posta CADOUL tau.

          Cel mai important este ca, toate sumele incasate din SMS vor fi folosite pentru salvarea copilariei lui  Stefanut.

 

          Fie ca magia sarbatorilor de iarna sa ne reaminteasca placerea de a darui si de a primi cadouri; de a-i ajuta pe cei de langa noi.

 

          Acum, impreuna putem sa-l ajutam pe Stefanut, sa ne distram si sa facem schimb de Cadouri in acelasi timp. Ofera orice joc de carti, un Monopoly, poate un bilet la circ, o carte de povesti, un fluier sau o minge de fotbal, o trusa de machiaj pentru fete sau poate o paleta de tenis, o rochita sau un tren pentru copii. Tu alegi, ce daruiesti si ce primesti!

P.S. Pentru firme poate fi o excelenta metoda (la costuri insignifiante) de a-si prezenta si promova produsele.

         Ofera un produs, trimite un SMS, posteaza-l si ofera-l unui copil.

Despre Zibo.ro

Zibo.ro, universul online al copiilor. Imagini, poze si filmulete cu copii. Jocuri si concursuri online pentru copii.
Organizator al actiunilor "Saptamana familiei, saptamana fara TV", "Schimb de jucarii", Concurs de majorete pentru nationala de rugby.