MediaEmpire.ro: o noua implementare a solutiei de comert electronic iZuvio, un produs Zitec

BUCURESTI - 24 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Compania Zitec anunta o noua implementare de succes a solutiei proprii de comert online iZuvio, marcata prin lansarea magazinului virtual MediaEmpire.ro.

Media Empire a fost lansat la 1 septembrie 2008, fiind accesibil publicului la adresa www.mediaempire.ro. Magazinul comercializeaza produse din gama IT, comunicatii, electronice, foto-video si entertainment, acestea reprezentand segmentul cel mai important ca cifra de vanzari, 75-80%, pentru comertul electronic din Romania.

Caracterul aparte al site-ului www.mediaempire.ro este dat de originalitatea conceptului grafic, de calitatea imaginii si de atentia acordata construirii unui sistem de navigare intuitiv si usor de folosit – elemente prioritare pentru a asigura o experienta satisfacatoare utilizatorului final.

Pentru fiecare implementare iZuvio, indiferent de campul de activitate al clientului, se urmareste o personalizare la un nivel cat mai avansat, astfel incat fiecare magazin sa aiba o identitate unica si sa raspunda atat asteptarilor si cerintelor user-ilor cat si specificatiilor administratorilor site-ului.

iZuvio este o solutie personalizabila de comert electronic dezvoltata de compania Zitec, pe baza unei experiente de 5 ani in dezvoltarea de aplicatii software complexe si a colaborarii cu comerciantii online (clientii nostri).
Aplicatia se adreseaza in special comerciantilor ce administreaza un volum mare de produse si colaboreaza cu un numar mare de furnizori, prin urmare necesita o functionalitate la parametri inalti de calitate.

Fiabila din punct de vedere tehnic si usor de administrat, solutia are integrate o serie intreaga de functionalitati testate si optimizate pentru a asigura stabilitate, viteza optima de incarcare si afisare a datelor, gestiune facila a fiecarei entitati: utilizatori, furnizori, producatori, produse si comenzi.

Dintre facilitatile cele mai importante amintim: administrarea de produse si pachete de produse, definirea de filtre avansate de cautare, comparare de produse asemanatoare, facilitati de promovare si marketing, integrarea cu sisteme externe: ePayment/ RomCard – procesator de tranzactii online, eCreditor – sistem de creditare prin rate, ShopMania.ro, Cauti.ro, Price.ro – motoare de comparare preturi, gestiune curs valutar si timbru verde etc.

Aplicatia este implementata pana in prezent pentru o serie de magazine virtuale din Romania si Statele Unite ale Americii:

Grundig Shop: www.grundigshop.ro
Pronet Computers: www.prostore.ro
Sony Center New Link: www.sonycenter.ro
PetsManufacturers: www.petsmanufacturers.com

Pentru mai multe detalii despre produs si despre lista completa de beneficii, va rugam sa ne contactati.

Despre Zitec

Zitec este compania romaneasca de software, cu o existenta de 5 ani, specializata in dezvoltarea de aplicatii software complexe si livrarea de servicii de outsourcing pentru companii din Romania si la nivel international.
Zitec Com SRL
Intrarea Binelui Nr1A, Cladirea Fortuna, Etaj 3, Bucuresti
Tel. +40 (0)31 71 00 114
Fax. +40 (0)31 71 00 115