13 sfaturi despre cum sa utilizezi corect motocultoare

Bistrita - 28 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Agricultura

Orice agricultor stie cat este de important sa fie echipat cu cele mai performante utilaje, deoarece doar astfel munca in gradina va fi o joaca de copii, iar energia consumata va fi mica. De aceea, pentru a cultiva pamantul si pentru a-l pregati pentru insamantare cat mai usor ai nevoie de motocultoare. In special dupa ce trece vara aceste motocultoare isi arata cu adevarat valoarea intrucat acum pamantul nu numai ca este tare, dar este si foarte greu de lucrat cu sapa.

13 sfaturi despre cum sa utilizezi corect motocultoare

Pentru a te bucura de ele un timp indelungat, motocultoare trebuie utilizate corect

Toti gradinarii care se respecta trebuie sa aiba in curte un motocultor. Insa pentru ca acest utilaj sa dea cele mai bune rezultate el trebuie sa fie utilizat corespunzator, sa fie manevrat cu grija, cu atentie si cunoastere.

Deci, daca nu vrei sa le porti de grija, motocultoare trebuie utilizate astfel:

- In momentul livrarii, motocultorul a venit cu un set de instructiuni. Este foarte important sa le citesti si sa le respecti si sa iei toate masurile de siguranta indicate pentru atunci cand intrebuintezi motocultorul;

- Poarta echipament adecvat in momentul intrebuintarii motocultorului. Este vorba despre papuci de protectie protejati cu otel, pantaloni grosi, ochelari de protectie si antifoane pentru urechi;

- Animalele de companie si copiii nu au ce cauta in preajma unor motocultoare;

- Inca de la inceput trebuie sa intretii corespunzator motocultorul. Chiar daca nu dureaza mult, aceste actiuni de intretienere care se presteaza si inainte de utilizare, dar si dupa, maresc durata de viata a motocultorului;

- Inainte de a pune in functiune motocultorul asigura-te ca anvelopele au suficienta presiune, daca bujia este curata, daca piesele mobile sunt curate si daca ai suficient combustibil in rezervor;

- Dupa utilizare motocultorul se curata de noroi si resturi eliminand astfel riscul de coroziune;

- Lamele de taiere trebuie curatate in mod special dupa intrebuintarea motocultorului. In cazul in care se rupe o lama in timpul lucrului, aceasta trebuie inlocuita numaidecat;

- Nu uita de ungerea motocultorului, acest mic detaliu ii va prelungi viata;

- Pentru un bun rodaj, dupa primele 20 de ore de functionare se schimba uleiul de motor. Uleiul folosit trebuie sa fie de cea mai buna calitate;

- Ambreiajul se foloseste numai cand mergi inainte;

- Iese fum de pe teava de esapament? Inseamna ca motorul este suprasolicitat si trebuie lasat in repaus;

- Nu lucra niciodata cu un motocultor la viteza maxima;

- Ai grija unde-l depozitezi, trebuie sa fie ferit de ploaie si umiditate.

De unde pot achizitiona motocultoare?

Vrei sa achizitionezi si tu unul sau mai multe motocultoare pentru gospodaria ta? Viziteaza magazinul online Valahia Tools avand sediul in judetul Bistrita-Nasaud si alege modelul care ti se potriveste cel mai bune.

In acest magazin vei gasi motocultoare profesionale sau semi-profesionale, marci renumite si preturi foarte bune. Acestea te vor ajuta sa ari, sa scoti mai repede cartofii, sa aerisesti gazonul sau sa cureti solul de frunze.

Indiferent de intrebari, dar si pentru comenzi, ia legatura cu echipa Valahia Tools!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/13-sfaturi-despre-cum-sa-utilizezi-corect-motocultoare