Accept Software iti tine cea mai buna gestiune!

Radauti - 24 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Esti contabil? Iti petreci mare parte a timpului calculand si facand bilanturi? Ai nevoie de ajutor? Crezi ca un program de contabilitate ti-ar fi de folos, economisind astfel timp pretios, timp in care ai putea rezolva si alte probleme urgente? Nu ai incredere insa in “masinarii” si in tehnologie si consideri ca tot creionul si hartia tin buna gestiune a firmei? Poate ca a venit vremea sa te adaptezi timpurilor moderne in care traiesti si sa profiti din plin de tehnologie, caci, in fond, ea nu face decat sa te ajute si chiar ar fi pacat sa nu profiti la maxim de binefacerile acesteia. Exista numeroase programe de contabilitate pe care le-ai putea achizitiona, iar una dintre firmele care iti poate fi de un real folos in acest domeniu este Accept Software . Profita din plin de cunostintele companiei si lasa-i sa tina socoteala in locul tau!

De ce sa aleg Accept Software?

O intrebare pertinenta pe care ti-ai pus-o inca de cand ai citit randurile de mai sus este “De ce sa aleg Accept Sofware?”.

In primul rand, trebuie sa constientizezi faptul ca atunci cand vine vorba de contabilitate si de gestiune ai nevoie de ajutor. In ziua de astazi nu mai exista companii mici, astfel incat un singur caiet de matematica sa-ti fie de ajuns pentru a tine o intrega evidenta. Astazi, lumea “a explodat” de-a dreptul. Firmele au crescut, s-au inmultit si s-au extins. Exista numeroase domenii de activitate, iar cand vorbesti de personal nu te mai referi la 100 de oameni. Acum ai de-a face cu mii de oameni, care lucreaza intr-o intreprindere sau cu mii de produse pe care le comercializeaza o singura firma. Ca sa faci fata unui astfel de volum de munca este clar ca ai nevoie de ajutor. Si ce ajutor este mai real si mai potrivit pentru contabilitate si gestiune decat informatica?

Cu ajutorul programelor de contabilitate, programe care au fost concepute de catre diferite firme ce lucreaza in acest domeniu, iti usurezi fenomenal munca. Doar un contabil care a lucrat fara un computer, doar cu hartia si creionul in mana, iti poate confirma cat de mult s-au simplificat lucrurile acum.

Iar Accept Software tocmai asta face pentru tine, iti simplifica lucrurile! Compania doreste sa te ajute, iar anii de experienta isi spun cuvantul si se reflecta in produse si servicii calitative. Iar faptul ca Accept Software este si partener Romtelecom iti dovedeste inca o data in plus ca este  vorba despre o firma care pune pret pe seriozitate, calitate si pricepere!

Contabilitatea si gestiunea sunt acum o joaca de copii!

Accept Software iti vine in ajutor cu solutii complete pentru contabilitate si gestiune, pentru salarii, pentru gestionarea laptelui, pentru supermarketuri, dar si pentru toate asociatiile de locatari.

Cand vine vorba de gestiune si contabilitate, Accept Software iti pune la dispozitie un program cu ajutorul caruia poti introduce documente primare si poti lista balante, facturi, jurnal de cumparari si vanzari, centralizatoare periodice sau poti urmari furnizorii.

Daca doresti un program care sa te ajute in fiecare luna pentru calcularea salariilor, compania Accept Software are programul ideal pentru tine. Cu ajutorul acestuia poti genera fluturasii de salariu, state de plata, diferite rapoarte necesare, dar si declaratii pentru ITM, sanatate, pensii si somaj.

Daca esti o societate care colecteaza lapte, Accept Software s-a gandit si la tine si a creat un program care iti genereaza declaratiile la DACL, rapoarte si borderouri de plata.

Pe pagina web a companiei se gaseste fiecare dintre aceste programe si le poti avea prin apasarea butonului de DOWNLOAD, apoi prin click-uri pe butonul RUN si INSTALEAZA vei putea beneficia de avantajele acestor programe direct de pe calculatorul tau.

Daca ai nevoie de diferite servicii pentru calculatorul sau imprimanta ta sau vrei sa-ti dezvolti site-ul, poti apela cu incredere la Accept Software si compania te va ajuta si in acest caz!

Date de contact

Denumire firma: Accept Software

Adresa firma: Str. Calea Bucovinei, Nr. 8, Loc. Radauti, Jud. Suceava , Romania

Telefon firma: 0230-566.313 / 0230-521.738 / 0744-544.234

Mobil firma: 0744-544.234

E-mail: office@acceptsoftware.ro

Adresa web: www.acceptsoftware.ro