Ai grija de apa cu Galaxy Termo Trading!

Pitesti - 16 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Apa este, dupa cum se stie, un element indispensabil vietii, de aceea trebuie sa o tratam asa cum merita, daca dorim sa ne bucuram de ea, indiferent daca numarul populatiei va creste pana in acel punct in care, se spune, ca nu vom mai dispune de resursele necesare

     Fiecare dintre noi consuma apa in fiecare zi, insa acest lucru nu inseamna ca stim tot ce este de stiut despre ea. Si daca vreti sa stiti, nici oamenii de stiinta nu isi pot explica unele lucruri in legatura cu ea. Procentul de apa din care corpul nostru este compus, reprezinta mai mult decat jumatate, ceea ce inseamna ca suntem profund legati de ea (la fel si mediul inconjurator). Tocmai de aceea compania Galaxy Termo Trading va ofera cele mai bune solutii de tratare a apei: statiile de epurare. Ceea ce afecteaza apa, putem spune ca, ne afecteaza si pe noi.

      Stiati ca apa are proprietati miraculoase, iar in unele culturi, se considera ca aceasa are propriul ei spirit? A fost descoperit faptul ca apa are memorie si ca este capabila sa recepteze si sa transmita ganduri, emotii si cuvinte. Priviti cate motive avem sa avem grija de apa pe care o consumam! Cu statiile de epurare a apei, comercializate de Galaxy Termo Trading, acest lucru este posibil. Apele reziduale vor putea fi refolosite daca instalati statiile de epurare achizitionate de la aceasta companie, fara a fi nevoie sa folositi pentru spalarea hainelor, a masinii sau pentru udarea gradinii etc. apa potabila care poate fi folosita doar la gatit si pentru consum.

      Galaxy Termo Trading va ofera un raport optim calitate-pret la aceste produse si nu numai. Solutiile prezentate de societate se afla intotdeauna la un raport performanta-cost excelent, personalul eperimentat punandu-va la dispozitie, intotdeauna, numai produse de calitate, care functioneaza conform asteptarilor dumneavoastra. Cu statiile de epurare furnizate de compania Galaxy Termo Trading sanatatea, atat a familiei, cat si a comunitatii si a mediului inconjurator, va fi mai bine protejata.

      Atat apa epurata poate fi refolosita, cum am specificat anterior, dar si namolul care rezulta in urma acestui proces, el fiind un ingrasamant natural ce poate fi folosit cu succes in culturile agricole.

     Statiile de epurare au un consum redus de energie electrica si sunt foarte rezistente la substantele din apa. Asadar, daca locuiti intr-o zona in care nu beneficiati de racordare la o retea de canalizare (sau sunteti, dar doriti sa faceti o schimbare pentru ca sunteti ingrijorat in privinta calitatii mediului si a vietii dumneavoastra), atunci statiile de epurare reprezinta solutia ideala. Cu aceste produse veti avea parte de un nivel inalt de igiena si confort, consumul de apa va fi redus, la fel si energia electrica, efortul si banii dumneavoastra.

     Statiile de epurare pot fi utilizate si pentru colectarea si epurarea apelor uzate din restaurante, scoli, pensiuni, policlinici, etc. (le-am mentionat deja, in mod indirect, pe cele din locuinte si spatii rezidentiale). Componentele acestor statii de epurare sunt: fosa septica si instalatia de noroi activ. Este important de stiut faptul ca, vidanjarea nu se realizeaza decat dupa aproape doi ani de utilizare si ca tatiile de epurare sunt in concordanta cu normele NTPA 001/2002 si NTPA 002/2002.

     La livrare, statiile de epurare sunt insotite de toate documentele care atesta calitatea si buna lor functionare (cartea tehnica, certificatul de conformitate, certificatul de garantie si documentul de plata).

     Compania Galaxy Termo Trading a luat nastere in anul 2006 cu scopul de a oferi clientilor sai, servicii si produse in domeniul epurarii apelor uzate si tratarii apei brute.

     Cu promptitudine si seriozitate, compania a ajuns sa fie apreciata de clientii care au apelat la produsele sale. Convinge-te si tu!

Galaxy Termo Trading

www.ecofose.ro

Telefon de contact:

0721.047.437

Adresa firmei:

Str. Abatorului, nr. 1, Pitești, Argeș