Alpin Air – reparatii la inaltime

Craiova - 11 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Tencuiala cladirii tale da semne de deteriorare? Esti nemultumit de modul in care arata fatada casei tale? Recentele lucrari de reamenajare a peretilor exteriori au fost facute intr-un mod stangaci? Crapaturile si tencuiala lipsa de pe peretii casei tale iti dau batai de cap? Avem solutia la problemele tale.

     Echipa Alpin Air, formata din alpinisti utilitari cu experienta repara acolo unde altii au dat gres sau acolo unde conditiile meteo nefavorabile au lasat semne.

     Dupa ce multi dintre noi facem investiii considerabile in materie de amenajari exterioare a caselor sau blocurilor in care locuim, din motive estetice sau pentru un plus de confort, constatam de cele mai multe ori ca investitia nu s-a dovedit a fi una de durata, motiv pentru care te apuci de reparatii costisitoare, fara rezultat. Este timpul sa apelezi la profesionistii de la Alpin Air care pe langa tehnica noua de lucru fara schele, folosesc materiale de calitate, menite sa acopere orice crapatura sau imperfectiune a peretilor exteriori.  Mai mult decat atat obtii garantia ca nu vei mai avea de-a feace cu probleme de genul, mult timp de acum inainte.

     Sa ne oprim asupra cauzelor care deterioareaza tencuiala fatadelor mai devreme sau mai tarziu. In primul rand, tencuirea este o actiune de acoperire a suprafetelor elementelor de constructie, fie ele din caramida, beton, lemn sau piatra, cu un mortar care, dupa un anumit timp, se inatreste si formeaza un strat rezistent. Cu toate acestea umiditatea, gerul si caldura sunt factori nocivi, indiferent de grosimea stratului de mortar. Chiar si asa, cel mai important lucru  pentru o lucrare de calitate si durata, este materialul folosit. Nu mai punem in calcul executia lucrarii care de cele mai multe ori lasa de dorit, si asta pentru ca  o data cu cererea mare au iesit la rampa multi muncitori necalificati. Totusi vorbim de o tehnica speciala. Trebuie sa stiti ca temperatura optima de aplicare a produsului de la 5 pana la 30 grade Celsius, umiditatea mediului nu trebuie sa depaseasca 65% si mai mult decat atat vopselele lavabile se vor utiliza la valori de peste 6 grade. In ceea ce priveste mortarul acesta necesita minim 28 de zile pentru intarire si uscare iar suprafetele trebuie sa fie lipsite de imperfectiuni inainte de aplicarea mortarului. In cazul in care aceste minime conditii nu sunt respectate apar imperfectiuni de genul crapaturilor, petelor si  gaurilor. Asta in cazul in care sunteti norocosi, pentru ca de cele mai multe ori tencuiala ajunge sa se cojeasca sau sa cada in bucati mari. Este momentul ca echipa Alpin Air sa intervina.

      Etapele lucrarii sunt respectate cu strictete. Astfel, profesionistii de la Alpin Air efectueaza o vizita la locatia unde va avea loc lucrarea, se va analiza si se va lua in considerare  fiecare problema in parte, dupa care se ia in considerare planul constructiei si se efectueaza numeroase teste ca dovada a standardelor inalte la care acestia isi desfasoara activitatea. Procedeul continua cu verificarea posibilitatii de instalare a echipamentelor si lungimea cablurilor.

      Daca in mod obisnuit, pentru lucrarile de reparatii se foloseste schela, care din cauza montarii dificile, face ca lucrarea sa dureze mai multe zile si sa ridice costurile, echipa Alpin Air vine cu o idee moderna si mult mai utila: folosirea corzilor de catararea asemanatoare cu cele folosite in alpinismul traditional.

     Alpin Air este in topul serviciilor de alpinism utilitar atat in domeniul industrial, civil cat si al comunicatiilor inca din anul 2008.  Seriozitatea, responsabilitatea si calitatea lucrarilor sunt doar cateva dintre principiile Alpin Air.

Alpin Air

Adresa firmei:

str. Calea Bucuresti nr. 239A, Craiova, Dolj

Telefon de contact:

0768 107 279 / 0747 358 107