Banda de alergat – un must pentru silueta, de la Expert Fitness

BUCURESTI - 4 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Dintotdeauna, doctorii si nu numai au recomandat sa facem cat mai multa miscare. Cateva minute pe zi de alergat sunt eficiente nu doar pentru intretinere, ci si pentru slabit. Cand insa nu ai timp, nu poti iesi sau vremea nu-ti este favorabila, ai nevoie de o alternativa. O gasesti in oferta Expert Fitness si se numeste banda de alergat.

Banda de alergat – un must pentru silueta, de la Expert Fitness

Despre banda de alergat

Odata cu vremea frumoasa, prin parcuri, copii, femei si barbati, de diferite varste, parcurg anumite distante pentru a face miscare, pentru a reveni la silueta dinainte de sezonul rece, pentru a se simti cat mai bine. Uneori, insa, ploua sau e foarte frig, asa ca nu-ti mai vine sa mergi la alergat. Alteori iti este frica de cainii comunitari. Poti merge la sala de gimnastica, doar ca aici platesti si mai pierzi si timp cu transportul dus-intors. Ca sa te simti si in siguranta, sa faci si miscare, Expert Fitness iti recomanda o banda de alergat pe care s-o folosesti in intimitatea locuintei tale.

Dintre toate toate aparatele fitness, aceasta este singurul aparat care stimuleaza organismul ca si cum ai face miscare in aer liber.

Banda de alergat de la Expert Fitness

Nu ai cumparat niciodata banda de alergat si nu stii cum s-o alegi? Expert Fitness iti recomanda sa tii cont de urmatoarele lucruri: dimensiunea benzii, puterea motorului, afisajul si programele de control disponibile, precum si de viteza de alergare, de gradul de inclinatie si de nivelul de decibeli. Daca banda de alergat este mult prea zgomotoasa, in scurt timp ori vei renunta la ea, ori miscarea va deveni o corvoada pentru tine.

In oferta Expert Fitness gasesti banda de alergat magnetica, electrica si mecanica. Primele sunt perfecte pentru a fi utilizate in intimitatea locuintei. Suporta de la 90 pana la 180 kg si permit schimbarea vitezei, se pliaza usor (cand ai prea putin spatiu la dispozitie, o poti baga in dulap sau sub pat) si au diferite grade de intensitate.

Banda de alergat electrica tonifiaza musculatura, are cateva programe pentru „topirea” stratului adipos si ajuta la arderea destul de rapida a caloriilor.

Banda de alergat mecanica de la Expert Fitness este dotata cu 2 corzi, datorita carora iti poti antrena bratele, dar si cu un ecran pe care sunt afisate viteza, caloriile, timpul, distanta si odometrul.

5 avantaje ale benzii de alergat

- este eficienta pentru intretinerea fizica, dar si pentru slabit;

- poate fi folosita in orice locuinta si in orice camera, inclusiv pe terasa;

- iti faci propriul program de alergat. Dimineata, seara si in weekend, indiferent de vreme, banda de alergat poate fi folosita fara nici o problema;

- nu-ti mai trebuie acea tinuta speciala de care ai fi avut nevoie daca ieseai la alergat in oras;

- in timp ce faci miscare pe banda de alergat, te poti uita fara probleme la TV, poti intrerupe putin programul pentru a verifica oala cu mancare de pe foc etc.

Alege sa fii sanatos! Daca nu poti iesi la alergat decat foarte rar, cumpara din oferta Expert Fitness o banda de alergat. Cu ajutorul ei vei face mai multa miscare, iti vei modela silueta si vei arde caloriile.