BPClean Master partenerul pentru o curatenie desavarsita

BUCURESTI - 4 decembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii

Un camin curat este un camin sanatos, in care confortul este pus in valoare iar relaxarea este mult mai placuta. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, curatenia presupune efort fizic, multe ore pierdute, si costuri ridicate avand in vedere numarul mare de solutii speciale de care ai nevoie. Si cu toate acestea contrar asteptarilor, curatenia ori nu se simte ori nu este de durata, pentru ca oricat de mult iti doresti este imposibil sa acorzi atentia cuvenita fiecarui detaliu in parte. Asa ca, lasa-ne pe noi sa-ti facem curat, BPClean Master Bucuresti este solutia ta, eficienta si profesionala.

www.bpclean.ro

www.bpclean.ro

Dezordinea si murdaria sunt dusmanii oricarei gospodine. Cu cat iti doresti ca acestia sa dispara, cu atat sunt mai prezenti, motiv pentru care curatenia a devenit o munca grea si epuizanta. De ce sa te obosesti, cand poti apela la BPClean Master. Ai toate motivele sa soliciti ajutorul unei firme ce ofera servicii de curatenie profesionale. In primul rand economisesti timp si bani. In al doilea rand vei realiza ceea ce inseamna cu adevarat o curatenie generala. De la  spalatul geamurilor pana la curatarea instalatiilor sanitare, totul va straluci!

BPClean Master are la baza o echipa de specialisti ai curateniei, bine pregatiti sa faca fata oricarei situatii, indiferent de complexitate. Trebuie doar sa ne pui la incercare. Fie ca este vorba de curatenia de dupa constructor, de cea pentru intretinere sau de cea industriala, avem solutiile optime pentru ca serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. BPClean Master efectueaza tot setul de operatiuni pentru ca spatiile deservite sa fie curate si igenizate. Suntem prompti, eficienti,  si nu in ultimul rand bine organizati. Mai mult decat atat, utilajele pe care le folosim sunt performante, iar solutiile de curatat sunt fabricate dupa standarde UE.

Iata in cele ce urmeaza o parte dintre serviciile de curatenie pe care le prestam in Bucuresti:

Curatenie generala:

- Sters praful de pe mobilier cu solutiile adecvate

- Aspirare/maturare pardoseala, mocheta, covor

- Spalarea faiantei din baie si bucatarie

- Curatarea obiectelor sanitare din baie

- Curatarea bucatariei

Curatenia dupa constructor:

- Maturarea suprafetelor neacoperite

- Aspirarea si curatarea mochetelor

- Spalarea pardoselilor lavabile dure cu detergenti adecvati

- Curatarea si spalarea gresiei, faiantei, oglinzilor

- Curatarea pardoselii, a mobilierului, chiuvetelor

Pe langa toate acestea, serviciile noastre includ si curatenia industriala in depozite, hale, spatii de productie sau magazine de desfacere cu suprafete mari, acolo unde astfel de servicii sunt absolut necesare. Pentru ca rezultatul final sa se ridice la nivelul asteptarilor clientilor nostri, folosim prelungitoare si platforme pentru a ajunge la tavane, acoperisuri si alte zone inalte, in functie de spatii.

Acordam o atentie deosebita si atunci cand vine vorba de tratamentul pentru parchet dar si de curatatul mochetelor. Pentru toate acestea folosim cele mai bune solutii de curatat, profesionale, dar si utilaje specifice. Dispunem de ultima tehnologie ce presupune curatarea cu spuma uscata a covoarelor, mochetelor, si tapiteriilor, metoda semi-umeda ce nu umezeste in totalitate tesatura acestora.

Pentru a te bucura de toate avantajele pe care ti le punem la dispozitie, nu-ti ramane nimic altceva de facut decat sa accesezi pagina noastra de internet www.bpclean.ro acolo unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

BPCLEAN MASTER

Strada Aramesti Nr.4 Bucuresti,sector 5
Telefon: 0726.131.992,

Fax: 021.423.56.83,

E-mail: info@bpclean.ro