Cadouri corporate de la Smuff.ro!

Targu Mures - 27 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Intr-o lume a comunicarii creative Smuff.ro isi sprijina clientii prin solutii unice si inspirate, aducand gadgeturile in sfera promotionalelor si a cadourilor corporate.

Cadouri corporate de la Smuff.ro!
 Printre produsele de succes in randul cadourilor corporate se remarca incarcatoarele portabile de la Veho, Smuff.ro fiind si distribuitor national al acestei game de produse. In ultima perioada, am remarcat si o tendinta de constientizare tot mai mare a responsabilitati sociale. Sunt cautate din ce in ce mai mult produsele din gama Eco: ceasuri de lemn, jucarii solare, lanterne din lemn samd. 

Balogh Anamaria, fondatoarea Smuff.ro

In cazul in care vrei sa faci o buna impresie partenerilor de afaceri si potentialilor investitori intra in magazinul online Smuff.ro si vei gasi cadouri corporate cu care sa impresionezi orice colaborator. Smuff.ro este o echipa de specialisti in cadouri aparte si gadgeturi de orice fel. Impreuna cu acestia vei gasi cele mai inspirate idei de cadouri cu ajutorul carora vei fi mai aproape de obiectivele pe care ti le-ai propus in domeniul business.

Acum este mult mai simplu sa gasesti cadouri inedite, intrucat s-au reunit toate intr-un singur loc si acesta este Smuff.ro. Mai mult, ai posibilitatea de a comanda simplu si rapid produsele pe care le doresti, online, pentru a nu fi nevoit sa alergi prin magazine in cautarea lor. Raportul calitate-pret al cadourilor din oferta B2B este unul extrem de avantajos.

De ce sa optezi pentru cadouri corporate de la Smuff.ro?

In primul rand, ai posibilitatea sa comanzi produsele pe care le doresti online si acestea vor ajunge in biroul tau in cel mai scurt timp prin serviciile de curierat rapid. Datorita numeroaselor parteneriate incheiate cu producatiori importanti, Smuff.ro iti ofera accesul la o varietate mare de produse care surprind prin tehnologia specifica, distractia garantata sau utilitatea inovatoare.

In ceea ce priveste cadourile business, poti alege diferite accesorii pentru birouri, accesorii de design pentru locuinta, accesorii electronice, gadgeturi inovatoare: cani amestecatoare, paturi incalzite electric, ceasuri invers sau sute de alte produse. 

Pe langa linia de produse promotionale care-ti fac memorabil evenimentul sau iti impresioneaza partenerii de afaceri, pentru solutii de personalizare si imprimare in materie de cadouri corporate si business-to-business, de calitate superioara, apeleaza cu incredere la specialistii Smuff.ro.

Impreuna cu echipa companiei Smuff.ro vei putea opta pentru cantitatea adecvata de cadouri corporate de care ai nevoie, stabilind in acelasi timp si bugetul disponibil, dar si termenul de livrare al acestor produse. Cu ajutorul acestor cadouri corporate vei putea atrage parteneri sau investitori noi, vei putea rasplati fidelitatea si efortul angajatilor sau vei putea creste nivelul de popularitate in randul publicului tau tinta.

Smuff.ro – o decizie inteleapta in materie de cadouri corporate si nu numai!

Cu ajutorul Smuff.ro, succesul in activitatea de promovare este garantat. Pe langa acest aspect, vei putea face cadouri unice prietenilor sau copiilor, care cu siguranta ii vor amuza si le vor fi utile in acelasi timp. Smuff.ro se remarca prin unicitate, amuzament si inventivitate, fiind magazinul de traznai care iti ofera cele mai istete si neobisnuite cadouri. Din cele peste 500 de produse oferite, il vei gasi cu siguranta pe cel care sa aduca un zambet larg pe fata celui care il primeste. Intra pe Smuff.ro si convinge-te de ingeniozitatea acestor produse, precum si de preturile accesibile oferite.

Datele de contact ale firmei Smuff.ro

Adresa firmei: Str. Gheorghe Marinescu, Nr. 26, Targu Mures

Telefon: 0740 456 127

Email: b2b@smuff.ro