Cami Comexim. Colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile

BUCURESTI - 7 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Stiai ca in Romania reciclarea se realizeaza doar intr-o proportie de 1%, in timp ce tinta tarilor din Uniunea Europeana este sa atinga pragul de 50%? Este mai mult decat evident faptul ca Romania are un drum lung si greu de parcurs pana cand va reusi sa indeplineasca tintele europene in ceea ce priveste reciclarea.

Daca este sa citam tot din statistici, mai bine de 99% dintre deseurile de la nivelul unui municipiu ajung, desigur, in groapa de gunoi, neluandu-se in considerare posibilitatea de sortare si apoi de valorificare a tuturor deseurilor reciclabile. Media europeana la acest capitol este de doar 38%.

Romania mai are timp pana in anul 2020 de a se alinia la standardele Uniunii Europene, iar pentru aceasta trebuie sa ia nastere cat mai multe companii, care sa se ocupe de serviciile de colectare, transportare si valorificare a deseurilor. Companiile deja existente pe piata din tara trebuie sa depuna eforturi si mai “consistente” pentru a putea dovedi toata munca care se arata la orizont.

Cami Comexim – traditie si calitate de mai bine de 20 de ani

Pentru toti aceia care sunt in cautarea unei companii serioase, care se ocupa de reciclarea deseurilor Cami Comexim le sta, oricand, la dispozitie.

Cine este Cami Comexim? Vorbim despre o companie care a luat nastere in anul 1992, deci are peste 20 de ani de experienta in acest domeniu, fiind una dintre companiile pioniere de dupa Revolutie.  Sediul companiei este la Bucuresti, iar domeniul principal de activitate se invarte in jurul reciclarii de hartie, carton, dar si de mase plastice.

Insa, Cami Comexim nu se opreste aici, ci ofera servicii de colectare si valorificare si pentru urmatoarele deseuri reciclabile:

- Folie transparenta si folie colorata;

- Fier, aluminiu, cupru si tabla;

- PET-uri si DEE;

- Navete de plastic, scaune, mese si chiar si bari auto.

Pentru toate aceste servicii, Cami Comexim este autorizata. Este bine sa retii faptul ca intreg procesul de cantarire se realizeaza la furnizorul de deseuri reciclabile. Daca acestea nu depasesc 2.000 kg, plata se face in numerar. Nu-i asa ca este extraordinar sa reciclezi si sa fii si platit pentru asta?

Toate comenzile sunt onorate in maxim 48 de ore de la primirea lor. Insa, pentru ca echipa Cami Comexim sa se deplaseze la fata locului si sa ridice deseurile reciclabile, ele trebuie sa  depaseasca 500 kg.

Dupa ce sunt colectate si transportate, toate deseurile reciclabile ajung in punctele de lucru ale companiei, dupa care sunt sortate si balotate cu ajutorul unor prese  speciale. In cele din urma, sunt incarcate in masini si apoi transportate, mai departe, catre beneficairi.

Care sunt zonele in care Cami Comexim se ocupa de reciclare? Capitala se afla in topul companiei, urmata de judetele Ilfov, Dambovita, Pitesti, Prahova, Arges, Ialomita si Braila. Insa, oricine are nevoie de ajutorul ei, Cami Comexim este oricand disponibila.

Poate ca multi se intreaba de ce trebuie sa reciclam. Ei bine, avantajele sunt multiple, dar cel mai important avantaj se refera la sanatatea noastra a tuturor si la pastrarea unei planete cat mai curata, care poate fi lasata mostenire si generatiilor viitoare!

Date de contact

 Denumire firma: Cami Comexim

Adresa firma: Str. Automatizarii, Nr. 23, Sector 1, Loc. Bucuresti

Telefon firma: 0212-694.200 / 0722-627.288

E-mail: cami_comexim_srl@yahoo.com

Adresa web: http://www.reciclare-hartie.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/cami-comexim-colectarea-si-valorificarea-deseurilor-reciclabile