Cap de practica coafor – pune in practica orice stil de tunsoare sau coafura!

BUCURESTI - 26 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Cursuri

Doriti sa va perfectionati in meseria de hair stylist? Cu siguranta cursul pe care l-ati urmat nu a fost suficient de practic, motiv pentru care trebuie sa va exersati toate tehnicile de coafare si aranjare a parului. Cum faceti asta? Nimic mai simplu!Pentru cei care vor sa exerseze cat mai mult, exista cap de practica coafor, un produs ideal atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati.

Cap  de practica coafor – pune in practica orice stil de tunsoare sau coafura!

Asadar, daca sunteti interesati de acest produs, Cosmetics Online va pune la dispozitie cap de practica coafor, disponibil in mai multe variante. Acesta este destinat saloanelor de coafura, intrucat aici vor exista mereu persoane dornice sa incerce cat mai multe lucruri noi, pe un manechin care nu va obiecta niciodata nimic. Astfel, puteti alege dintre mai multe variante de culori, precum blond inchis sau deschis, roscat, brunet sau saten.

In plus, puteti opta pentru par sintetic sau natural, in functie de preferintele dumneavoastra. Lungimea parului poate varia, iar acesta poate fi coafat in orice fel, poate fi vopsit sau chiar indreptat cu placa.  Astfel, practicantii nu vor simti nicio diferenta intre acest cap de practica coafor si parul unui client care doreste sa fie tuns, aranjat sau coafat.

Cum sa ingrijiti un cap de practica coafor?

Pentru a va bucura cat mai mult timp de avantajele pe care vi le ofera un cap de practica coafor, trebuie mai intai sa aflati cum se intretin corect. Acestea au numeroase avantaje, printre care si rezistenta indelungata. Asadar, pe langa faptul ca sunt destul de accesibile ca pret, acestea nu necesita recoafare dupa ce au fost spalate. Culoarea parului sintetic este permanenta, iar paleta de culori este foarte variata. Cu toate acestea, parul sintetic rezista o perioada lunga de timp numai daca este ingrijit corespunzator.

Prin urmare, in ceea ce priveste spalarea acestui cap de practica coafor, aceasta se va face de cel mult doua ori pe luna. Veti avea nevoie de apa rece sau putin calda , de un sampon destinat parului sintetic si balsam. Dupa spalare, parul se va lasa sa se usuce in mod natural, la temperatura camerei. Pentru aranjarea parului se va folosi un pieptene foarte rar, deoarece firele de par sunt dese si riscati sa le incurcati si mai tare.

Acest cap de practica coafor trebuie ferit de sursele de caldura, placa de par sau ondulatorul fiind recomandate doar atunci cand este vorba despre par natural. In mod contrar, parul sintetic este distrus la temperaturi mari si veti pierde sansa de a mai exersa.

De unde cumparati cap de practica coafor la preturi accesibile?

Cosmetics Online va intampina cu cele mai frumoase modele de cap de practica coafor, acestea fiind disponibile in mai multe culori si dimensiuni. Puteti alege dintre peruci cu par natural sau par sintetic, ambele fiind ideale pentru cei care vor sa-si exerseze talentul si sa-si perfectioneze tehnicile. Preturile sunt foarte accesibile, iar calitatea este una superioara, astfel ca veti avea numai de castigat de pe urma acestei investitii. Pentru mai  multe detalii, accesati cosmetics-online.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/cap-de-practica-coafor-pune-in-practica-orice-stil-de-tunsoare-sau-coafura