Casele de marcat Tim Net Service Group

Timisoara - 26 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Ca proprietar al unei afaceri trebuie sa tii cont de numeroase aspecte pentru ca lucrurile sa mearga cum trebuie si sa obtii profit. In primul rand, trebuie sa-ti gasesti o echipa competenta si apoi sa te ocupi de logistica necesara. Printre produsele strict necesare functionarii unei afaceri care are la baza vanzarea se afla si casa de marcat. Aceasta iti ofera un real ajutor, uneori si pentru depozitarea banilor, pentru o mai buna evidenta a tuturor operatiunilor efectuate. Si pentru ca doreste sa-ti vina in ajutor cu produse de cea mai buna calitate, Tim Net Service Group iti pune la dispozitie casele de marcat din gama proprie. Apeleaza cu incredere la Tim Net Service Group si vei fi pe deplin multumit!

Casele de marcat Tim Net Service Group

Case de marcat

Casa de marcat a fost inventata inca  din anul 1879 de catre James Ritty, care era proprietarul unei cafenele din Dayton. Cafeneaua era intotdeauna plina de clienti, insa patronul iesea mereu in pierdere. Deoarece el ii suspecta pe angajati ca fura, a reusit prin multa munca sa puna in anul 1879 bazele primului prototip al masinii de marcat. Al doilea model l-a brevetat, dar a intrat pe piata afacerilor dupa ce a perfectionat un al treilea model. Primele case de marcat aveau un sistem ce tineau evidenta vanzarilor pentru ziua respectiva. Ceva mai tarziu acestei case de marcat i s-a atasat si o rola, astfel incat sa se pastreze si o evidenta scrisa. Ritty a vandut ideea sa lui Jacob Eckert care a adugat casei de marcat si un clopotel care se declansa atunci cand vanzarea se incheia. In anul 1906 s-a electrificat casa de marcat. Incepand cu acest moment compania a adus in permanenta imbunatatiri casei de marcat, pentru a simplifica si usura munca angajatilor.

Casele de marcat Tim Net Service Group

Tim Net Service Group ofera clientilor sai o gama variata de case de marcat, in functie de trebuintele si necesitatile lor. Toate aceste case de marcat isi gasesc intrebuintarea in baruri, cafenele, supermarket-uri, restaurante, farmacii si diferite magazine.

Casele de marcat Tim Net Service Group sunt realizate in conformitate cu standardele europene de calitate si prezinta rezistenta pentru uz intens si indelungat.

Societatea are 11 modele de case de marcat si sunt destinate atat magazinelor mici, cat si celor mari. Ele sunt dotate cu imprimante termice alfa-numerice, cu tastatura, afisaj, memorie fiscala, operare, articole programabile, diferite departamente, antet, domeniu de lucru si cuplare la calculator. Sunt prevazute si cu cititor de coduri si cantar electronic.

 Despre Tim Net Service Group

 Tim Net Service Group a luat nastere in Timisoara din dorinta sincera de a oferi produse si servicii de calitate tuturor oamenilor care au pornit la drum intr-un domeniu complex cum este cel al propriilor afaceri. Deci, domeniul principal de activitate al acestei societati este furnizarea de soltii hardware si software pentru orice afacere. De asemenea, Tim Net Service Group comercializeaza si o gama larga de produse care vin in ajutorul oricarui afacerist.

Echipa Tim Net Service Group este formata numai din specialisti cu o vasta experienta in domeniu, astfel incat acestia ofera solutii optime pentru orice situatie.

Calitatea produselor si serviciilor, precum si ambitia, dorinta de reusita si seriozitatea in munca au facut din Tim Net Service Group o societate prospera si foarte cautata in Timisoara. Un alt atuu pe care societatea il poseda este faptul ca ea este mereu la curent cu ultimele noutati din tehnica si in acest mod poate oferi si cele mai bune idei, sfaturi si solutii clientilor.

Printre produsele Tim Net Service Group amintim de casele de marcat, monitoare touchscreen, imprimante, cantare electronice, role de hartie pentru casele de marcat, cititoare coduri de bara, sertare bani pentru casele de marcat, soft pentru gestiune si service pentru echipamentele fiscale.

Date de contact

Denumire firma: SC TIM-NET SERVICE GROUP SRL

Adresa firma: Str. Palanca, Nr. 2 (in Piata Unirii), Loc. Timisoara, Jud. Timis

Telefon mobil: 0752.135.258 / 0752.135.255

Telefon fix/fax: 0256.294.090

Persoane de contact:

Degan Olivia: 0752.135.258

Eder Claudiu: 0752.135.255

Barboni Florin: 0752.135.260

E-mail: office@tim-net.eu

Adresa web: www.tim-net.eu