Cassa Dekor – specialistul casei ideale

Brasov - 9 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Constructii de case la cheie ori la rosu, in diferite modele si variante constructive, din materiale de cea mai buna calitate, realizate intr-un timp record si la cele mai bune preturi de pe piata iti sunt oferite doar de comapnia Cassa Dekor din Maramures .

Cassa Dekor – specialistul casei ideale

Cu o experienta de 6 ani in domeniul constructiilor, firma presteaza servicii de calitate superioara, in orice locatie din Romania.

Personalul Cassa Dekor se mandreste cu toate casele pe care le-a construit in intreaga tara, in ultimii ani, acestea fiind realizate la cele mai inalte standarde tehnice.

Fie ca este vorba de case din lemn sau case din caramida, preturile practicate de Cassa Dekor sunt cele mai mici de pe piata, timpul de executie fiind si el unul destul de redus.

Oferta firmei Cassa Dekor este una destul de variata, specialistii putandu-va realiza mai multe tipuri de case:

- Casa Laura;

- Casa Corina;

- Casa Mariana;

- Casa Letitia;

- Casa Sara;

- Casa Gabriela;

- Casa Monica;

- Casa Dana;

- Casa Cornelia.

Casele pot avea de la 3, 4 camera sau se pot personaliza in functie de cerintele clientului, preturile incepand de la 10.000 euro, cu TVA inclus.

Firma percepe aceleasi preturi oriunde in tara, acestea incluzand TVA-ul, transportul, cazarea si masa muncitorilor, fara alte taxe sau cheltuieli suplimentare.

In pret nu este inclusa fundatia, aceasta urmand fie sa fie realizata in regie proprie, fie se va calcula separat.

Daca alegeti o casa construita de Cassa Dekor din lemn, trebuie sa stiti ca acestea prezinta o izolatie termica superioara, lemnul izoland de 7-10 ori mai bine decat betonul. In plus, in interiorul peretilor caselor din lemn se va include si vata minerala (15 cm si 20 cm), aceasta fiind un excelent izolator.  Protectia fonica este destul de ridicata in cazul caselor din lemn, stratul gros al izolatiei absorbind zgomotele exterioare foarte bine.

Un alt avantaj al caselor construite din lemn este spatiul util interior, acesta fiind cu 15% mai mare decat in cazul locuintelor traditionale (din cauza peretilor care sunt de doua ori mai subtiri).

O casa din lemn poate fi executata de care personalul firmei Cassa Dekor in doar 45 de zile, cu produse de calitate superioara, lemnul fiind uscat, dimensionat, prelucrat si tratat inainte de a fi folosit.

Lemnul se trateaza cu o substanta polivalenta, antiinsecte, antimucegai si antifungii, cu proprietati ridicate de ignifugare.

Casele din lemn construite de Cassa Dekor prezinta si o rezistenta ridicata la seism.

Fiecare casa construita de Cassa Dekor are la baza un proiect bine calculat, cu o structura de rezistenta profesionala, individual pentru fiecare perete.

Izolatia in cazul caselor de lemn este una speciala, de 15 -20 de cm de vata minerala la peretii exteriori si de 20 cm de vata minerala la tavane

O atentie deosebita este acordata imbinarilor, acestea facandu-se cu suruburi de lemn zincate si cuie speciale antismulgere, aplicate cu pistolul pneumatic.

Zonele de intersectie sunt dublate de piese metalice (coltare de sarcina grea), prevenindu-se astfel orice miscare a lemnului.

Alegeti colaborarea cu firma Cassa Dekor, alegeti casa care va safisface toate gusturile si exigentele dumneavoastra!

Contact:

  Cassa Dekor
Ţara: Romania
Judeţ: Maramureș
Localitate: Satu Nou de Jos
Adresa: Str. Principala nr. 86
Telefon: 0756 322 811 | 0737 143 094