Concursul „Zoom-Biz isi cauta clientul VIP!” s-a incheiat!

BUCURESTI - 29 august 2014

Comunicat tip General in IT&C

Castigatorul concursului „Zoom-Biz isi cauta clientul VIP!” a trecut cu brio linia de finish a competitiei!

Concursul „Zoom-Biz isi cauta clientul VIP!” s-a incheiat!

Concursul organizat de catre Zoom-Biz a inceput in data de 11 iulie si s-a finalizat pe 26 august 2014. Tema concursului a fost una cat se poate de inedita: oferirea unei vacante de neuitat - cu servicii VIP - unuia dintre clientii nostri, din dorinta de a oferi cele mai bune conditii de colaborare, acesta adresandu-se exclusiv clientilor activi care pana la data de 25 august au semnat un contract pentru orice tip de serviciu Zoom-Biz.

Pentru a participa, concurentii au completat un formular de inscriere in concurs, ori si-au dat accordul telefonic unuia dintre consultantii Zoom-Biz de la departamentul de Marketing.

Concursul s-a desfasurat dupa regulile stricte ale Regulamentului Oficial, disponibil pe toata durata concursului , in mod gratuit, pe site-ul www.zoom-biz.ro.

Dupa mai bine de o luna de cautari, Zoom-Biz a reusit sa-si gaseasca clientul VIP pe care il va rasplati cu cele mai placute surpize! Va avea parte de un weekend de rasfat absolut alaturi de o persoana draga la Pensiunea montana Edera din judetul Neamt, unde va fi intampinat cu un cos de bunatati, iar la intoarcere se va relaxa cu un voucher dublu la un salon SPA din orasul sau. Si pentru ca toate amintirile sa fie pastrate corespunzator, ii oferim un aparat foto Canon - cu care sa imortalizeze fiecare moment placut - si o tableta Allview - pe care sa dscarce fotografiile din vacanta.

Fericita castigatoare se numeste Rebeca Borza, detinatoarea unui cabinet veterninar in judetul Constanta si a fost aleasa  in urma tragerii la sorti cu ajutorul programului online random.org dintr-un nunar de 57 de participanti. Extragerea a fost inregistrata si postata pe pagina oficiala de Facebook Zoom –Biz in aceeasi zi, dupa ce datele participantei au fost validate si s-a demonstrat ca a respectat toate regulile concursului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/concursul-zoom-biz-isi-cauta-clientul-vip-s-a-incheiat