Consumabile service auto de la Inedit Grup – alege calitatea inainte de toate!

BUCURESTI - 16 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Te-ar interesa consumabile service auto cu care sa iti poti face treaba in atelierul tau? Cauti sa lucrezi cu cei mai buni astfel incat si clientii tai sa fie cei mai multumiti? Inedit Grup este solutia ideala pentru nevoile tale: de la ei, iti poti reface stocul de consumabile service auto ori de cate ori este cazul. Toate produsele dorite vor ajunge la tine mai repede decat iti poti inchipui.

Consumabile service auto de la Inedit Grup –  alege calitatea inainte de toate!

Inedit Grup are in vedere comercializarea de consumabile service auto pentru toti cei care isi desfasoara activitatea in ateliere si service-uri auto asa cum trebuie. Gama variata de produse poate fi achizitionata la cele mai bune preturi de pe piata. Contacteaza-i pe cei de la Inedit Grup de fiecare data cand este cazul!

La ce sunt folosite consumabile service auto?

In materie de consumabile service auto, cei de la Inedit Grup iti pun la dispozitie o varietate de spray-uri auto, lavete microfibra si produse pentru curatarea si intretinerea suprafetelor interioare si exterioare ale masinilor. In categoria spray-urilor, tu vei avea posibilitatea sa alegi dintre spray-uri auto pentru suprafetele metalice cu rezistenta sporita impotriva conditiilor nefavorabile ale vremii, spray-uri auto pentru relee, cabluri, antene, intrerupatoare, spray-uri auto pentru rugina si pentru curatarea franelor si a ambreiajelor etc.

Toate aceste consumabile service auto au in componenta substante care nu vor afecta in niciun fel componentele si suprafetele masinii, ci mai degraba contribuie la prelungirea duratei lor de viata. De asemenea, tu iti mai poti procura si lavete microfibra care isi gasesc utilitatea atat in tinichigerie, cat si la curatenia profesionala. Aceste produse sunt realizate din materiale de calitate cu proprietati de absorbtie a lichidelor, dar si din microfibra fara silicon.

Si produsele de curatare si intretinere a suprafetelor interioare si exterioare se incadreaza in categoria cu consumabile service auto. In acest fel, tu vei putea avea de la solutii cu rol de degivrare a geamurilor si pana la solutii de curatare a urmelor lasate de insecte, spuma pentru tapiterie astfel incat masinile care trec prin service-ul tau sau spalatoria ta auto sa arate ca noi. Toate aceste consumabile oferite de Inedit Grup contribuie la mentinerea curateniei, la protejarea si lustruirea suprafetelor masinii tale.

De unde iti poti procura consumabile service auto?

Si tu poti dispune consumabile service auto direct de la Inedit Grup! Inedit Grup este o companie care are in vedere importul si distributia de produse si consumabile care se regasesc cu precadere in industria auto, dar si de scule si echipamente de protectie, echipamente si mobilier, toate pentru dotarea si echiparea corespunzatoare a service-urilor si atelierelor auto. Compania reuneste alte doua firme Inedit Car & Truck si Inedit Tools.

Toate produsele si serviciile celor de la Inedit Grup sunt puse la dispozitie persoanelor fizice si juridice care isi doresc diversitate si calitate. Mai mult decat atat, clientii au posibilitatea de a opta pentru consultanta de specialitate in vederea unei alegeri inspirate, dar si de servicii de montaj si de punere in functiune a echipamentelor din atelierele auto. Achizitonand de la Inedit Grup, tu vei avea parte de garantie si livrare gratuita in anumite localitati. Ia legatura cu cei de la Inedit Grup pentru a afla mai multe informatii!

Inedit Grup – pentru consumabile service auto de calitate superioara!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/consumabile-service-auto-de-la-inedit-grup-alege-calitatea-inainte-de-toate