Copertine retractabile de la Pergola Lux – si terasa ta va fi ferita de orice raza de soare!

Brasov - 30 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Vrei sa iti procuri copertine retractabile pentru un plus de confort? Ai aflat ca cei de la Pergola Lux iti furnizeaza produsele impreuna cu serviciile de proiectare, montare si service pentru intreaga tara? Tot ce iti ramane de facut este sa optezi pentru produsul dorit, iar de toate celelalte detalii se vor ocupa cei de la Pergola Lux.

Copertine retractabile de la Pergola Lux – si terasa ta va fi ferita de orice raza de soare!

Pergola Lux este un partener de incredere unde vei putea gasi solutiile cele mai bune pentru amenajarea spatiilor tale exterioare. Pe langa aceste copertine retractabile, te asteapta o gama variata de produse si servicii care pot fi folosite in diverse amenajari. Este timpul sa te convingi si tu ca nu vei regreta alegandu-i pe cei de la Pergola Lux sa iti vina in ajutor!

Merita sa investesti in copertine retractabile?

Cu siguranta, o investitie in copertine retractabile este mai mult decat rentabila. In acest fel, oricand vei dori sa te bucuri de vara pe terasa casei tale sau in gradina, nu vei mai fi deranjat de razele soarelui cu aceste copertine. Este indicat sa discuti cu un specialist in domeniu pentru a te putea orienta spre produse de calitate si fiabile spatiilor tale.

Poti alege sa colaborezi cu cei de la Pergola Lux in ceea ce priveste furnizarea de copertine retractabile, dar si altor solutii de amenajare a spatiilor exterioare. Atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot opta pentru astfel de produse: este vorba despre copertine retractabile cu caseta din aliminiu si panza sau stofa pentru materialul de umbrire.

Vei putea achizitiona copertine retractabile pe care sa le poti monta atat la ferestre cat si la balcoane, dar si pe terasele exterioare sau la intrarea centrului comercial pe care il detii. Astfel de produse iti garanteaza protectie impotriva razelor puternice de soare conturand un climat optim: ai la dispozitie modele de copertine in diverse culori si dimensiuni cu actionare manuala, dar si modele controlate de telecomanda.

De unde poti alege ceea ce iti place in materie de copertine retractabile?

Cei de la Pergola Lux iti propun o varietate de copertine retractabile de unde vei putea alege; ai la dispozitie atat sisteme retractabile Suntech si anume pergole, cat si sisteme Vera, adica copertine si marchize. La toate acestea, se adauga si idei si solutii pentru amenajari exterioare; in acest fel, vei putea sa iti amenajezi gradina sau terasa asa cum iti doresti.

Te poti orienta si spre pardoseli exterioare din lemn, decking, dar si sticla securizata in vederea inchiderii teraselor si a balcoanelor, dar si mobilier din ratan. Pe langa aceste produse, cei de la Pergola Lux au in vedere si furnizarea de servicii de proiectare, service, montaj, de livrare; asadar, tu te vei putea bucura de un pachet complet de solutii in domeniul amenajarilor.

Intreaga oferta de produse si servicii a celor de la Pergola Lux vine in sprijinul industriei Horeca, dar echipa de specialisti a companiei are in vedere si proiecte comerciale, proiecte rezidentiale etc. Cu toate aceste solutii propuse de cei de Pergola Lux, vei putea sa te bucuri de mai mult confort, dar si de produse si servicii oferite la cele mai inalte standarde de calitate.

Este timpul sa iti pui la punct gradina sau terasa, imbinand atat partea practica cu cea estetica, iar la Pergola Lux vei gasi intotdeauna idei pentru toate gusturile. Consulta toate solutiile propuse de cei de la Pergola Lux privind umbrirea si amenajarea spatiilor exterioare!

Pergola Lux – pentru copertine retractabile rezistente si foarte elegante!