Cosuri rachita de la Snagov Prod!

BUCURESTI - 2 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Daca vrei sa atasezi bicicletei tale un cos pentru rachita sau vrei un cos pentru rufe din rachita, Snagov Prod executa o gama larga de cosuri rachita pentru diferite intrebuintari.

Snagov Prod iti pune la dispozitie o multitudine de modele de cosuri de rachita, cu sau fara toarta, impletite dintr-o singura specie de salcie sau din mai multe, imbinate, in culoare naturala sau imbogatite cu lacuri, vopsele si materiale textile pentru conferirea unui aspect deosebit, etc. Calitatea lor este una ireprosabila, practicitatea fiind demult dovedita.

Raportul calitate-pret este mai mult decat avantajos, lucru de care te poti convinge imediat. Mestesugarii companiei Snagov Prod detin experienta necesara pentru a iti ofera produsele de care ai nevoie. Aceste cosuri din rachita realizate de echipa Snagov Prod reprezinta o metoda ingenioasa de a oferi cadouri, cosuri care, ulterior, se pot folosi pentru depozitarea diferitelor obiecte. Cosurile de rachita pot lua diverse forme si nuante cromatice in functie de preferinte. Mestesugarii reusesc sa impleteasca cu usurinta nuielele din salcie datorita priceperii lor, dar si gratie flexibilitatii materialului.

         Cosuri de rachita – intrebuintari variate!

Cosurile din rachita sunt rezistente, pot fi vopsite sau lacuite, sunt practice si au un aspect deosebit. Produsele au o greutate redusa, dimensiunea si forma fiind realizate la comanda astfel incat sa nu fie incomode. Cosurile din rachita pot accesoriza cu succes biciclete, dandu-le un plus de utilitate. Aceste cosuri din rachita comercializate pot fi atat standard, cat si personalizate in raport cu necesitatile si preferintele clientilor, cu dungi de rachita de alta culoare, coronite impletite sau alte elemente. Cosurile sunt realizate din rachita rosie, verde sau rachita americana, sunt usor de transportat datorita texturii nuielelor care sunt fierte si decojite in prealabil.

Modul de realizare al cosurilor difera, partea superioara putand fi compacta sau poate avea spatii mai mari pentru vizibilitate in interiorul cosului. Cosurile de rachita pentru rufe se incadreaza perfect in orice tip de interior datorita simplitatii si utilitatii lor si ofera o buna aerisire datorita ochiurilor obtinute prin impletire. Cosurile de rufe din rachita se pot depozita fara nicio problema in baie deoarece materialele din care sunt confectionate prezinta o rezistenta crescuta la umiditate. Produsele pot fi intrebuintate si pentru picnic, fiind ideale pentru transportul bucatelor si al bauturilor ce nu trebuie sa lipseasca din cadrul unor astfel de momente.

         Cine executa cosuri de rachita?

Cu sediul in Ilfov, Snagov Prod produce si comercializeaza mobilier din rachita, cosuri din rachita si alte asemenea produse impletite. Pentru un aspect inedit, produsele sunt lacuite, vopsite sau acoperite cu diverse materiale textile. Modelele si culorile in care sunt disponibile produsele te vor incanta, cu siguranta. Din gama de produse se numara cosurile impletite de mana, cosurile pentru copii, pentru animale, cosurile pentru rufe, mobilierul din rachita, rafturile pentru depozitare, suporturile pentru flori si multe altele.

Pentru oferta completa si detalii despre produsele realizate, ia legatura cu mesterii priceputi ai companiei care iti vor oferi solutii si produse customizate. Achizitioneaza cosuri rachite oferite de Snagov Prod pentru a-ti infrumuseta casa sau pentru a transporta diverse produse.

Datele de contact ale firmei Snagov Prod

Adresa firmei: Sat Moara Micsunesti, Nuci

Telefon: 0745 024 301

Email: aganea@yahoo.com