Crazy Media Entertainment organizeaza nunti fabuloase in Buzau

Brasov - 20 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Inca din anul 2007 Crazy Media Entertainment s-a impus pe piata organizatorilor de nunti din orasul Buzau. De atunci si pana acum compania a crescut si s-a dezvoltat, datorita serviciilor de calitate oferite. Punand mare prêt pe satisfacerea clientilor sai, Crazy Media Entertainment a apelat intotdeauna la artisti celebrii, precum si la locatii de renume din oras.

Crazy Media Entertainment  organizeaza nunti fabuloase in Buzau

A organiza o nunta este probabil unul dintre cele mai frumoase si mai extenuante momente din viata unui organizator. Tocmai pentru ca o nunta presupune pretentii ridicate, tensiune  crescuta si timpul relativ scurt, un organizator priceput de nunti trebuie sa ia totul foarte in serios si sa planifice nunta pas cu pas, astfel incat sa elimine pe cat posibil orice lucru neprevazut. 

Etape ale unei bune organizari

Cu 1 an inainte de nunta se stabilesc urmatoarele: data nuntii,       se aleg nasii, bugetul de care dispun mirii, se face lista cu  invitati, locatia, tema nuntii.

Cu 6 luni inainte de nunta se fac urmatoarele: rezervarea la Primarie, rezervarea la Biserica, se face o lista cu toate actele necesare; se alege rochia de mireasa; se alege costumul mirelui, se cumpara verighetele.

Cu 3 luni inainte de nunta se stabilesc urmatoarele servicii:        Tortul miresei, impodobirea salii; buchetul miresei si buchetele domnisoarelor de onoare, servicii video si foto, marturiile de nunta, transportul, divertisment.

Cu 2 luni inainte de casatorie: se stabileste meniul, se fac programari pentru luna de miere, se programeaza mireasa la coafor, se trimit invitatiile.

Cu 1 luna inainte: se planifica analizele necesare; se comanda tortul miresei, se fac repetitii pentru nunta.

Cu 2 saptamani inainte: se fac analizele, se depune dosarul la primarie, se face confirmarea invitatiilor, se organizeaza petrecerea burlacilor.

Cu 1 saptamana inainte de nunta: se comunica numarul final si meniurile, se fac ultimele verificari.

Cu 1 zi inainte se verifica tot ceea ce este de verificat.

Despre  Crazy Media Entertainment

 Crazy Media Entertainment a luat nastere in anul 2007 in Buzau. Domeniul principal de activitate al firmei este cel publicitar.  Crazy Media Entertainment se ocupa si de organizarea de evenimente, precum nuntile si botezurile.

Experienta bogata in acest domeniu, precum si serviciile de calitate oferite de catre Crazy Media Entertainment, au facut din aceasta companie una dintre cele mai renumite si mai cautate din Buzau.La baza reusitei stau implicarea, rabdarea, promptitudinea si colaborarea stransa cu clientii sai.

Intotdeauna Crazy Media Entertainment a reusit sa lucreze cu artisti celebri si a pus la dipozitia petrecaretilor locatii pe  masura evenimentelor.

Serviciile oferite de catre Crazy Media Entertainment:

Evenimente:

- Organizare evenimente ( nunti, botezuri sau majorate);

- Sonorizare evenimente;

- Filmari evenimente;

- Fotografii;

- Artisti;

- Artificii;

- Make-up.

Publicitate:

- Creatie;

- Media buying.

Productie video-audio:

- Productie emisiuni radio;

- Productie emisiuni Tv;

- Spoturi audio-video.

 Parteneri Crazy Media Entertainment

Dintre partenerii Crazy Media Entertainment amintim posturi de radio ( Kiss Fm, Magic Fm, Radio Zu, Radio 21, Pro Fm sau Europa Fm), posturi tv ( Antena 1, Antena 2, Antena 3, Pro Tv, B1 Tv, Euforia), Jurnalul de Buzau sau Observatorul Buzoian.

Date de contact

Denumire firma: Crazy Media Entertainment

Adresa: Str. Pacii nr. 22, Buzau, judet Buzau

Persoana de contact: Ovidiu Oncescu

Telefon: 0724.990.278

Adresa de e-mail: office@crazyvmedia.com

Pagina web: http://www.crazyvmedia.com