Cursuri pian Bucuresti – ArioDante ii asteapta pe copii!

BUCURESTI - 12 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Ai observat ca micutilor tai le place muzica din ce in ce mai mult? Viseaza sa le cumperi un pian pentru a exersa melodiile preferate? Crezi ca au nevoie de ceva care sa-i tina departe de calculator si tableta? Atunci inscrie-i la cursuri pian Bucuresti, la centrul ArioDante.

Cursuri pian Bucuresti – ArioDante ii asteapta pe copii!

Hai la cursuri pian Bucuresti!

Vine vacanta de vara! Mai bine de doua luni, copiii vor sta acasa. Ca sa nu se plictiseasca ai tai si ca sa invete ceva nou, inscrie-i la cursuri pian Bucuresti. Cu cat incep la o varsta mai frageda, cu atat vor deprinde mai usor abilitatile si vor absorbi mai multa informatie.

Inscriindu-i la cursuri pian Bucuresti, nu doar ca le vei ocupa timpul cat de cat, dar vor invata si sa-si dezvolte atentia distributiva. Intrucat la acest instrument este necesara o buna coordonare intre picioare, maini si ochi, ei vor invata cum sa le foloseasca pe toate simultan.

Copilul nu are mai mult de 4 ani? Nu-i nimic! O lectie in cazul lui dureaza aproximativ 30 de minute. Daca e mai mare, in schimb, atunci petrece cam 50 de minute la pian. In cazul in care ii va placea sau deja a luat cateva lectii de pian, atunci ii poti cumpara un abonament standard sau anual. Acest lucru depinde, de asemenea, si de timpul lui liber. Un abonament standard de 4 sedinte pe luna e 350 lei, cu 8 sedinte – 600 lei, iar cu 8 sedinte in doua luni, 550 lei. Daca la inscriere aduci un client nou, primesti o lectie gratuita la abonamentul achizitionat.

De ce sa alegi cursuri pian Bucuresti?

Asa cum noi, adultii, ascultam muzica din cand in cand si ne destindem, la fel are nevoie si un copil. In primul rand, le distrage atentia de la orice altceva. Fiind un lucru care le place, se dedica muncii si cursului, focalizandu-si intreaga atentie.

In al doilea rand, niste cursuri pian Bucuresti ajuta la imbunatatirea memoriei. Conform unui studiu efectuat de chinezi, copiii care iau lectii de la o varsta cat mai mica, vor avea o capacitate de memorare mai buna decat ceilalti.

In al treilea rand, iau cunostinta cu un instrument muzical si cu diferite stiluri, acumuland multe cunostinte generale. Lectiile de educatie muzicala sunt importante pentru oricine, iar ceea ce invata copiii la cursuri pian Bucuresti nu vor deprinde niciodata in cadrul orelor de la scoala. Bineinteles, la inceput vor afla cateva notiuni elementare despre pian si vor exersa mici piese. Apoi, pe masura ce vor inainta in varsta si isi vor arata dorinta de a performa tot mai mult, vor trece la piese mai ample.

Daca doresti sa-ti inscrii copilul si la alte cursuri, oferta ArioDante este diversa. Poti sa-l duci la lectii de chitara, vioara, canto, flaut, impro-jazz, pictura.

Vrei sa inscrii copilul la cursuri pian Bucuresti? Mergi atunci la sediul ArioDante din Bucuresti (str. Popa Nan, nr. 110) sau din Otopeni (Intrarea Căminului Cultural, nr. 1). Pentru mai multe detalii, suna la numerele de telefon 0765.164.402 (București) si 0720.160.085 (Otopeni). De asemenea, ai la dispozitie site-ul www.ariodante.ro si adresa de e-mail contact@ariodante.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zoom-biz/cursuri-pian-bucuresti-ariodante-ii-asteapta-pe-copii