De Black Friday iti oferim reducere de 40% pe www.degetar.ro si www.margele.net!

Oradea - 21 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Pentru persoanele care iubesc reducerile, Black Friday reprezinta mai mult decat o simpla zi a reducerilor; este o adevarata sarbatoare. Ei bine, acest articol li se adreseaza atat iubitorilor de reduceri, cat si celor pasionati de obiecte hand-made. In data de 22 noiembrie, produsele vor disparea miraculous de pe rafturi, dar nu din cauze negative, ci datorita miilor de cumparatori ce vor profita de Black Friday!

Este posibil ca, desi esti genul de persoana careia nu ii strica sa cheltuiasca mai putini bani din cand in cand, aglomeratia si haosul din magazine sa te impiedice sa participi la acest eveniment. Si totusi, ti-ai dori si tu sa te alegi cu ceva dupa Black Friday : vecinii tai si-au luat televizor, prietenii tai si-au reinnoit garderoba… Ei bine, in acest caz, solutia ta sunt magazinele online.

   Daca esti genul de persoana care se relaxeaza realizand tot felul de obiecte hand-made sau chiar ai o mica afacere in acest domeniu, Black Friday este o ocazie de care trebuie sa profiti neaparat. De ce? Pentru ca, in data de 22 noiembrie, magazinele online degetar.ro si margele.net iti vor oferi reduceri de 40%!

Avantajele achizitionarii produselor degetar.ro si margele.net de Black Friday:

   Reduceri uriase – Desigur, primul motiv sunt reducerile. Si ne referim aici la reduceri de 40 %, ceea ce inseamna ca vei cheltui putin mai mult de jumatate din ceea ce cheltuiesti in mod normal pe aceste produse.

  Gama larga de produse – In multe cazuri, magazinele organizeaza Black Friday, insa produsele aflate la reducere sunt ori in mare parte inutile, ori din stocuri vechi. Ei bine, degetar.ro si margele.net iti ofera aceeasi gama larga de produse, fara a lasa nimic pe dinafara. Bijuterii, ace, andrele, crosete, fire, margele, fimo, unelte, pandative, accesorii si multe altele – toate iti vor fi oferite in aceeasi stare ca si pana acum, doar ca mult mai ieftin!

  Modul facil de achizitionare – De ce sa te imbraci, sa te urci in masina, sa mergi in magazine, sa “te lupti” cu ceilalti cumparatori pentru a obtine ceea ce iti doresti cand poti pur si simplu sa stai acasa, calm, in fata calculatorului si sa achizitionezi tot ceea ce vrei printr-un simplu click! Magazinele online degetar.ro si margele.ro te scapa de aglomeratie si de…”entuziasmul” romanilor cand vine vorba de reduceri!

   Degetar.ro si Margele.net iti pun la dispozitie toate materialele si componentele necesare pentru realizarea bijuteriilor, a produselor textile si a obiectelor decorative sau de artizanat. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont ( ceea ce te va scuti de cheltuielile impuse in scopul ambalarii ) si sa iti umplii cosul de cumparaturi  virtual cu tot ce iti trebuie! Comanda o vei primi la cel mai apropiat oficiu postal sau acasa, in functie de durata de timp pe care esti dispus sa o astepti si taxele de expediere pe care le platesti.

   Profita de reducerile de 40% la toata gama de produse degetar.ro si margele.net, de Black Friday! Pentru mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Adresa: Str. Sovata nr 5, Bl PC26, ap 2, Oradea

Telefon : 0259 267 109

Adresa de e-mail : info@margele.net