De toate pentru casa ta, de la Alvis Comserv

Cluj - Napoca - 30 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cauti produse de uz casnic si de menaj, insa cel mai adesea nu gasesti nimic din ceea ce-ti doresti in magazinele din orasul tau? Ai nevoie de tacamuri de calitate, din inox, pentru a le face cadou unui cuplu proaspat casatorit, dar ce ai gasit pe piata nu ti-a satisfacut cerintele? Micile produse atat de necesare unei gospodarii, gen saci menajeri, butoaie si borcane, capace, palnii, strecuratori, razatori sau produsele de unica folosinta, au devenit pentru tine mari probleme, deoarece, atunci cand vrei sa le cumperi nu le gasesti niciodata in magazinele de specialitate?

Alvis Comserv stie ca toate aceste produse, care nu lipsesc din nici o locuinta, trebuie stranse la un loc. Tocmai de aceea, compania  a muncit din greu si a deschis un magazin on-line unde poti gasi tot ceea ce altundeva nu ai intalnit. Acum, gasesti intr-un singur magazin, tot ceea ce iti trebuie. Numai cu Alvis Comserv!

Alege Alvis Comserv pentru ca aici gasesti de toate

Alvis Comserv este o companie care are foarte multa experienta pe piata de profil, activand inca din anul 1997.In tot acest timp, compania a adunat experienta si a reusit sa se dezvolte continuu, astfel incat, astazi ea dispune de foarte multe produse de uz casnic si de menaj.

Si pentru ca doreste sa ofere clientilor sai absolut toate articolele necesare unei locuinte, tot aici gasesti de cumparare si articole electrocasnice.

Fie ca ai nevoie de produse pentru baie sau pentru bucatarie, de articole de gradinarit, de cadouri, jucarii si chiar si parfumuri si odorizate, toate la gasesti la Alvis Comserv.

Magazinul unde faci economii

Acum ca stii ca exista un magazin on-line unde gasesti absolut tot ceea ce ai nevoie pentru gospodaria ta, poti sa plasezi prima comanda.

Cum cumpar? Este foarte simplu! In primul rand trebuie sa-ti faci un cont gratuit pe site-ul firmei Alvis Comserv. Un cont este mai comod deoarece iti va permite sa salvezi cumparaturile intr-un “cos” sau sa vizualizezi starea comenzii, daca este in asteptare sau a fost deja expediata. Dupa ce ti-ai confirmat contul, incepi navigarea si cumparaturile. In stanga paginii se afla un meniu cu produsele. Daca e ceea ce cauti, apesi butonul “Cumpara” si acest produs va fi adaugat in “cos”. Poti sa adaugi mai multe produse de acelasi fel sau, daca te razgandesti, poti sterge din “cos” un anumit articol. Apoi urmeaza finalizarea. Apasa butonul Comanda si apoi introdu adresa de livrare, adresa de facturare, plata si metoda de transport. Imediat iti este trimis un e-mail de confirmare a comenzii. In perioada  imediat urmatoare vei fi contactat telefonic de catre un angajat si gata. Simplu, nu?

De asemenea, ai posibilitatea de a plasa o comanda telefonic, pe e-mail sau chiar pe Yahoo Messenger. Doar de tine depinde ce modalitate vei alege in functie de necesitatile tale.

Cum platesc? Plata se poate face la livrare, daca asa ai decis, sau poti plati prin PayU, on line cu cardul. De asemenea poti achita comanda printr-un ordin de plata sau la Trezorerie.

Livrarea se face cu ajutorul serviciului GLS de curierat, in termen de 24-72 de ore, pentru zilele lucratoare.

Iar daca produsul nu te satisface, in 30 de zile il poti returna. Important este ca produsul sa fie in stare perfecta. Costul de returnare este achitat tot de tine.

Acestea fiind stabilite, nu-ti ramane de facut decat sa plasezi prima ta comanda si sa te bucuri apoi de un confort sporit al locuintei tale.

Date de contact

Denumire firma: SC ALVIS COMSERV SRL

Adresa firma: Str. Izlazului, Nr. 18, Loc. Cluj-Napoca, Jud. Cluj

Telefon firma: 0264-421.223 / 0740-209.082